Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

acc generator

Ibizzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

wyskakuje: We cannot register you at this time. For more information, please refer to our privacy policy.

ocb?

@EDIT lol to co chyba napisalem to jest spowodowane ze w nicku i loginie nie moze byc zadnych wulgaryzmow..bo wpisalem wulgarny nick i to wyskoczylo a wpisalem jakis neutralny to poszło... gen. super ;]

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

@UP w sumei to racja..boten generator jest ze musisz sie sam zarejestrowac na mailu a poprzednei byly ze tylko zazanaczales domenę i samo Ci maila robilo...ale rzeczywiscie lepiej jest sie normalnie na g1 rejestrowac... ;]

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

No niby tak no ale jak ktoś nie umie ?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

calkiem fajne

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

No to fajnie pomaga dla tych ktorzy mają problemy z normalnym zarejestrowaniem xD

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano
Może tak ale jednak robić konto e-mail bo tylko te wymagane?? No kiepsko lepsza NARAZIE lepsza rejestracja na www.warrock.net.
PO CO DZIELIĆ TE 98% I 2%. NIECH KAŻDY SŁUCHA TEGO CO LUBI!!. JEŚLI MYŚLISZ TAK JAK JA WSTAW TO DO SWOJEJ SYGNATURY. HIP HOP TO NIE WSZYSTKO!!!
Opublikowano

ja sie wole rejestrowac przez acc gen stworzony przez subaru

Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyznę, tylko sprawić by tamci skur***le zginęli za swoją

Opublikowano

tylko tyle ze troche mniej czasu ale to tez zalezy ja tez jestem zwolennikiem normalnej rejestracji

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

• Dodaj nową pozycję...