Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na TBD?

janos09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zarobić jakąs pokaźną sume na lv 35(Metin2PL- TBD). Moje eq to :
fms +9 sr27.
smiertelka +9 2k pz 
ebo +7
zelak +6 
+ jakaś bojowa +7.
buty 1k pz 
Mam boja i lwa z IS`u
+skile to Aura M4 / WIR M3
i posiadam buffa 35lv.
Nie mam pomysłu na zarobek , a hajsy potrzebne. :/ bo hajs się nie zgadza. 

Opublikowano

Probowales zarobek na metkach? Z takim eq ja bym rozwalal metki cieni . Mam troszke gorsze i mam 43 z buffem 25 i normalnie rozwalam wodza orkow i metki cieni . Szkaty mozesz sellac , drop z metkow tez obfity . 

Opublikowano

Też myślałem o małzach, zębach. Poczekam jeszcze na jakieś ciekawe pomysły.

Opublikowano

Jprdl. Zawsze wszędzie jest tak samo, metki, górnictwo, łowienie, kup taniej sprzedaj drożej, zęby orka, kamień po zębach orka, drop fmsów, ribów, jesionków, jelonków, antyków, kozików. Kup taniej sprzedaj drożej. Damn to takie schematyczne.

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

drop ku , żeby i ks klątw nie polecam dropic ribow bo nawet za 400k nie chcą kupić a sklepik miałem wystawiony przez ponad 12h i z 10 ribow kupili 1

Opublikowano

Odradzam dropienie na metkach w m2. Sam zrobiłem woja body 35 lvl z bojem i teraz żałuje straconego czasu. Tyle osób na metkach dropi ze nawet w tygodniu o 2 w nocy trudno coś znaleźć.

Opublikowano

Proponowałbym Ci łowić rybki i expić ( przy okazji mogłoby coś dropnąć ciekawego )

Opublikowano

Dropienie ulepków ale najlepiej z Rekawicą z IS'u.

Leki + - 250 k

Ogonki + - 300 k

a inne pewnie też podobnie myślę o ząbkach księgach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...