Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały dylemacik !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

Piszę ten post tylko po to żeby zasięgnąć waszej porady czyli całej zebranej tutaj publiczności, ponieważ zawsze w całym mim życiu jestem nie zdecydowany, więc i teraz też nadeszła taka chwila, a więc od rzeczy .Prowadzę kanał na YouTube i głównie pojawiają się tak różne gry które wpadną mi w łapki i które mnie interesują :) Przemyślałem ostatnio parę spraw i pomyślałem aby wprowadzić na mój kanał od czasu do czasu odcinek z Minecrafta oczywiście tak jak napisałem " od czasu do czasu " .Moja pasja to gry i również jak byłem młodszy to grałem w tego Minecrafta, ale po pewnym czasie się znudził jak każdemu lub większości  . 

Czy waszym zdaniem wprowadzenie odcinków z Minecrafta to dobry pomysł czy jednak zostać przy innych grach i tylko je nagrywać ? 

Zdaje sobie z tego sprawę, że zdania mogą być podzielone bo ostatnio widziałem, że Minecrafta napotkał duży hejt, ale od początku przeczuwałem, że tak będzie :) 

Czekam na  odpowiedzi  
Dzięki za uwagę !
Pozdrawiam Trixon

Opublikowano

Jeśli nagrasz majnkraft to masz troszkę więcej procent szansy, że na twój kanał wejdą jakieś bachory z mc i dadzą Ci "sóba". Ale mogą być komentarze "ej a kiedy bendzie nofy mincraf plisssssssssss daj nofy otcinek"... Więc trudny wybór. xD

Opublikowano

Lepiej zostań przy nagrywaniu innych gier niż Minecraft. Chyba, że masz jakiś oryginalny pomysł na odcinki z niego :p

Opublikowano

Jak byles mlodszy aha. Skoro ty takie pytania zadajesz na forum to zapewniam cie ze nigdy sie nie wybijesz. Powinienes sam decydowac o wszystkim.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Jak chcesz miec widzow w przedziale wiekowym 8-12 lat to nagrywaj tylko "majnkrafta". Ale z jednej strony dobry sposob na manipulowanie ludzmi i duzy zarobek z filmikow. Zobaczcie takiego reziego na przyklad. Tak potrafi ludzmi manipulowac, ze jak zrobi gowniany odcinek, to i tak mu wszystkie te gimby dadza lape w gore i nabija w uj wyswietlen. Trzeba miec talent zeby za takie gowno jakie on robi zarabiac tyle hajsu i miec tyle widzow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...