Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ha idiota, mogę wysłać do supp ?

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vayne poszła topa.... Olaf tak samo ja grałem jako "supp" vs 2 na bocie. Mogę wysłać do supp zdjęcie Vayne jak pisze 
"i hope our familys will die from **** today " ? Widać to na zdjęciu + Dodaję zdjęcie idioty   :D Ku zdziwieniu mecz wygraliśmy co o tym myślicie ?

http://zapodaj.net/d79971a8385cf.bmp.html

http://zapodaj.net/4912616bfc208.bmp.html

http://zapodaj.net/e6a669672c72e.bmp.html

Opublikowano

Tego tam xPeke czy jakoś tak zbanowali  kurwa rozumiem, że może mnie nazwać upośledzonym ale kurwa nie po rodzinie ! Są rzeczy których się nie rusza

Opublikowano

Trybunał nie działa więc raportowanie to teraz trochę... lipa ;c

Możesz na reddita to wstawić i gdzieś na fanpage polskim prosić o plusiki. Czasami rioterzy to przeglądają

Opublikowano

Trybunał nie działa więc raportowanie to teraz trochę... lipa ;c

Możesz na reddita to wstawić i gdzieś na fanpage polskim prosić o plusiki. Czasami rioterzy to przeglądają

dziala 

Opublikowano

Ee tam, to jest normalka w tej w grze. Nie ma dnia, gdzie ktoś kogoś nie będzie flejmował.

Od raportowania jest taki fajny czerwony przycisk po prawej stronie od nicku.

Opublikowano

Moze i support cos zrobi z tymi ssami, ale licz na perma, bo używasz mkjogo (programu 3-ciego wpływającego na lola) więc szykuj sie na bana.

Opublikowano

tak jak @up będziesz miał bana za mk-jogo ;) a co do ss wyślij raporta a jak sie nie uda to pisz na stronie do supporta :).

.

Opublikowano

Ee tam, to jest normalka w tej w grze. Nie ma dnia, gdzie ktoś kogoś nie będzie flejmował.

Od raportowania jest taki fajny czerwony przycisk po prawej stronie od nicku.

Zreportowałem go ;) A żeby mi ktoś tak flejmił to się często nie spotykam .

Sranie w banie, sam riot napisał, że można Mk-jogo używać za bola ludzi nie banują to mnie zbanują za ten program ? fuck logic 

Opublikowano

Zreportowałem go ;) A żeby mi ktoś tak flejmił to się często nie spotykam .

Sranie w banie, sam riot napisał, że można Mk-jogo używać za bola ludzi nie banują to mnie zbanują za ten program ? fuck logic 

Nie banują za Bola? Synu, w jakim Ty świecie żyjesz. Gdzie byłeś przez ostatnie kilka tygodni ... Ten brudas Nitro dostał perma za Bola, nakurwiał skillsami z pleców Cassio. Za MK Jogo nie zbanują, bo to nie wpływa w jakikolwiek sposób na grę, tylko wizualnie zmienia wygląd skórek. 

Ja wiele razy dostaję takie groźby, raportuję i nic. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Za Mkjogo nie zbanują no chyba że by miał włączonego timera wtedy mógł by dostać bana

sry nie zauważyłem że miał timera nie wysyłaj lepiej oni i tak nic z tym nie zrobią a ty możesz dostać darmowego bana o tego jest trybunał

Opublikowano

Nie zawsze banują za mk jogo czy bola bo jest to trudne do wykrycia.. ale jak im wyślesz screena z odpalonym programem to serdecznie cie pozdrawiam xD

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

A ja się nie dziwie czemu poszła na topa - Lux Support na start Doran.

@AntyWarn

W Ameryce koleś dostał za takie coś rok-dwa więzienia.

Specjalista
Opublikowano

Żal mi takich ludzi dzisiaj typek wyzywal mnie od polakow obrażając przy tym rodzine potem Carrowalem mu gre Zedem napisał mi Wp zed napisałem stfu i już się zamknął szkoda mi takich ludzi... Ja bym wysyłal...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...