Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja na PL'u ?

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi,

Myślicie, że zaczynać grać na TBD daggerem od 0 ? Długo mnie tam nie było, więc nie wiem jak tam jest. Daggerem od 40-45 iść do v2 expić na marmurach czy z buta ? Znajdą się ludzie którzy chcą aby ktoś im lurował za expa ? Expić mieczem czy sztyletami do 30 ? za pomoc like

Opublikowano

Dokładnie wp i bodziaki się przejadły i to ostro, więc myśle że dagger będzie miłym urozmaiceniem.

Opublikowano

do v2 jak na marmurku to jelonek+9 sr 30+ większe dmg ma od fmsa 

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

do v2 jak na marmurku to jelonek+9 sr 30+ większe dmg ma od fmsa 

Chyba miałeś na myśli koziki, a nie jelonka. Łukiem dużo się nie nawojuje.

Polecam FMS. A do co lurowania - hmm, na BO myślę, że pt byś znalazł, ale w v1/v2 jakoś sobie tego nie wyobrażam obecnie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

A w m2 można komuś jeszcze polurać ?

Bez marmurków expić w v2 czy nie dam rady? Na 30 lvl zbierać na koziki czy fms i czym expić? Jak rozdać skille na 5 lvl czy dać wszystko w zasadzke czy po 1 pkt w wirujacy,zasadzka, szybki,chmurka?

Opublikowano

@Up

Zalezy jak bedziesz gral . Ja np wojem rozlozylem aure do 16 i 1 x wir . i potem weszla aura m1 i dawalem wszystko po jednym skillu oprocz berka i potem skillowalem berka do m1 . W m2 ciezko polurac komus . Lepiej zalozyc łuk , polurac samemu sb i zalozyc sztyle / jakis miecz i samego walic .

Opublikowano

Mam już 20lvl - lurowałem i teraz co dalej ? Nie mam hajsu, eq nic więc lurować do 30 i łowić rybki i kopać rudy ? Następnie robić powoli konia i zarabiać na eq z hp ? Czy macie jakieś inne propozycję ?

Opublikowano

ninja będzie ciężko

w V2 na marmurze będzie cięzko bo same marmury drogie :D

lepiej pobierz sobie jakiegos WH i exp w nocy jak szczur :D

38062575824272778262.png

www.mpcforum.pl/topic/1213885-dissremover-vs-nou-tube/#entry10374942
[DISS] Nou Tube vs Remover

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...