Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie wot czy WT ? KTORA GRA LEPSZA :)

ziutek111211das

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jak sodzicie WT jest lepsze od wot'a ? tak czy nie :)

to ja zaczne :D

Moim zdaniem WarThunder niema co porównywać do world of tanks dlaczego ? bo wot czy wt to gowno  taka prawda ... i zaraz ból dupci  będzie ^^

w WarThunder może i troszkę rzeczy jest niedopracowanych ale ile wot stoi na rynku a ile WT :) popatrzcie tez na to jak zaczniecie pisać :) grafika jaka jest w wocie jak sie czolgi w wocie zachowuja a jak w WT :)

mam  te 10/11k bitew na tym  wocie i gdy zagralem w WT bylem w szoku bo nie wiedzialem ze to az  tak fajnie sie gra :D  dlatego postanowilem sprzedac konto o nicku Dudix3 i jest to w trakcie :D ale nie wiem do konca czy sprzedac czy zostawic :(  nie ma tak jak w wocie ze pocisk leci 50000000000000000 kilometrów dalej od celu tylko trawie ciagle trafiasz :)  albo jest przebicie albo nie przebicie pancerza  niema strzalow za 0  jak w wocie i głupie tłumaczenie pancerzem warstwowym w WT narazie sa tylko 2 nacje ale jest sporo czolgow do zbadania  owszem tsza tam wszystkie 2 tiery odblokowac aby odblokowac choc 1 3  ale wystarczy grac 1  czolgiem 2 tieru i nim mozna odblokowac wszystkie 2 tiery i 3  niema tak ze albo wykupisz wolnego expa i przelecisz 1 czolg jak jest to w wocie ...  owszem w wt tez mozna za wolny exp ale to tylko dla ludzi ktorzy nie chca grac dla przyjemnosci  tylko dla top tierow  czy nie wiem czego zeby jako 1 wbic max lv all czolgow  chuj wi :D

i jest ammo tak zwane (gold) lecz te amunicje sie odblokowuje i kosztuje troszkę wiecej od zwyklej (na wiekszych tierach cena naprawy i koszt ammo sie zwieksza) ale tez zarobki sie zwiekszaja :)

WIEM BARDZO CHAOTYCZNIE NAPISANE TO JEST ALE NIE UMIE PISAĆ ZA BARDZO zwięźle   czy to jest na temat ?  moze tak moze nie :D

Opublikowano

Temat dość kontrowersyjny , według mnie obie gry są świetne i nie ma co tu porównywać. 

no niby tak kazdy ma prawo glosu :)  no ale co jak co ile wot stoi a ile wt ... pomysl owszem wot jest spoko ale te nerfienie pojazdow co  jakas aktualizację ... to robi sie denerwujące  powiedzmy np tu pz IIIa niema szans z kw-1 a w wt ma :) i to ostatnio na 2 strzaly rozwalilem kw-1 pzIIIa :) tak ze to oczyms swiadczy  w wocie to jest tak ze albo zabierzesz mu 2k hp albo ammo zrobi BooM albo jakies inne cuda na kiju  a w wt 1 strzalem mozesz czolg rozwalic  nie ze np rozwalisz ammo tylko poprostu 1 strzal ... dlatego to jest dla mnie fajne :)  i ten celownik ... zajebisty te tryby   no ale masz racje :P 1 woli mniej realistyczna gre a 2 beardziej 1 woli ustawione bitwy a 2 nie :)

Opublikowano

Były już takie rzeczy nieraz przerabiane, kończyły się na 7 dniowych banach. Temat do flamu, zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...