Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14 Dni] Karolina_666

Tiestooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można wiedzieć co to za obraza? :>

Ja tylko napisałam debil, nie kierowałam tego do żadnej dokładnej osoby... bo nie mam zielonego pojęcia do kogo miała bym to kierować...

a do tego, warn tamtego posta był kompletnie bezsensowy... odpowiadał na moją informacje... a ktoś ZA NIC dał tam warna... I tylko mi ludzi z tematu straszą

Tak jeszcze dodam:

Jak napisze

"Co za debil wymyślił parówki" - dostane bana za obraze?

"Co za idiota rządzi tym krajem" ?

"Co za debil kupuje parówki w biedronce"? (tutaj juz chyba permban, za obraze dużej części internetu i pewnie na mpcforum też sporo)

"Co za debil tworzy servery z offline-mode"? (tutaj to już chyba 90% działu MC - w tym siebie!)

Opublikowano

można wiedzieć co to za obraza? :>

Ja tylko napisałam debil, nie kierowałam tego do żadnej dokładnej osoby... bo nie mam zielonego pojęcia do kogo miała bym to kierować...

Kierowałaś to do osoby, która nadała tamtemu ostrzeżenie, czyli w tym przypadku do jednego z moderatorów, a za obrazę członka teamu jest kara.

a do tego, warn tamtego posta był kompletnie bezsensowy... odpowiadał na moją informacje... a ktoś ZA NIC dał tam warna... I tylko mi ludzi z tematu straszą

Może i był, ale to nie twoja sprawa.

Tak jeszcze dodam:

Jak napisze

"Co za debil wymyślił parówki" - dostane bana za obraze?

"Co za idiota rządzi tym krajem" ?

"Co za debil kupuje parówki w biedronce"? (tutaj juz chyba permban, za obraze dużej części internetu i pewnie na mpcforum też sporo)

"Co za debil tworzy servery z offline-mode"? (tutaj to już chyba 90% działu MC - w tym siebie!)

Możesz najwyżej dostać ostrzeżenie za offtopic. :D

Opublikowano

Kierowałaś to do osoby, która nadała tamtemu ostrzeżenie, czyli w tym przypadku do jednego z moderatorów, a za obrazę członka teamu jest kara.

Może i był, ale to nie twoja sprawa.

Możesz najwyżej dostać ostrzeżenie za offtopic. :D

mój temat, więc moja sprawa, średnio podoba mi się jak ktoś warnuje ludzi za pisane zgodnie z moim tematem...

I proszę o przynajmniej zmniejszenie kary :> bo jednak jest coś nie tak jeśli daje warny za pisanie zgodnie z tematem...

Przepraszam za nadmierne uniesienie się,

ale jednak denerwuje mnie jak ktoś nie wiedząc czego dotyczy temat idzie wlepiać offtopy tylko strasząc wszystkich czytających "Tu nie można pisząc bo za wszystko warny dają".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...