Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plan

vanssar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak mam 15Pp goliata vege 2 hale 8 irkow 1 havka 31 lf3 1lf4 16 bo2 full napedow najlepszych spoko skylab formacje za kredki wszystkie dodatki potrzebne wrota dobrze mi sie sklada i za jakies 15 czesci zloze gamme z30 bete i jestem w 4 fali w zecie. peta 1 lvl ale nie chce mi sie go expic, wezme sie za wrota to wbije mu 4 lvl i zakupie zbieracza.

A wiec plan jest taki:

kupic 3 hale

wstawic aegisa

kupic formacje rombu serca i skorpiona

dobic do 24-25PP cena za to wszystko to okolo 1,1kk uri, zbieram skrzynki dziennie zarabiam okolo 25-30k uri. Aktualnie posiadam 110k uri. Co mam Kupic wpierw albo co odrzucic i kupic wzamian? Jak myslicie? Aaaa... i jeszcze jakies ammo na wylociki boosety itd to okolejne 150k wiec 1,3kk urki :).

Opublikowano

Wiec mowie ze chce wbic 24PP i ammo na wylocik :). A co do VRUMaster'a nie uzbieram na aegisa bo ja cierpliwosci nie mam :D

Teraz to wylociki mozesz sobie organizowac ale jak masz full lf4. Bez tego nie polatasz na pvp

Opublikowano

Teraz to wylociki mozesz sobie organizowac ale jak masz full lf4. Bez tego nie polatasz na pvp

widocznie nie grasz na serverach typu pl3 cz3 :)

Opublikowano

Ale czlowieku jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to wyjdz moze i sie nie udzielaj. Stara fulka jest bez pp sepromu itd :) , ja narazie mam wlasnie stara fulke ale mam troooche uri wiec sie pytam co mam wpierw zrobic :). A jesli tobie cos w grze nie wyszlo to tutaj nie psuj atmosfery bolduperze

Opublikowano

I ty na serio myslisz ze majac stara fulke cos zrobisz na pvp?

Minecraft w nicku , to wszystko wyjaśnia...

Tak moze coś zrobić o ile ma umiejętności i wyczucie.

Opublikowano

Teraz dobry skill w darkorbit to nic. Taki flax z programami teraz może wszystko a BP nic mu nie zrobi bo nie ma dowodów na to żeby go zbanować. Wszystkie konta na np. PL3 które są w topce były i są nadal bocone i nikt nic z tym nie robi, nawet jak są te fale banów to żaden z nich nie dostał bana.

Opublikowano

Minecraft w nicku , to wszystko wyjaśnia...

Tak moze coś zrobić o ile ma umiejętności i wyczucie.

Juz sie przyzwyczailem ze jak zobacza Miencraft w nicku to dostaja malpiego rozumu i zaczynaja wyzywac.

Ale teraz mi powiedz co mu pomoze skill i wyczucie, jesli trafi na kogos kto ma full lf4 i 10dronow, a nie daj boze jeszcze wszystko na 16llv ulepszone(teraz tak sie lata...) 5 skeund i bedzie po nim a przeciwnikowi nie zbije nawet 1/10 oslony, HP przeciwnika zmaleje o cale 0 bo sobie zalaczy formacje ze cale dmg idzie na oslone.

Wlasnie tyle mozna teraz zrobic w DO bez pakowania $$$

Opublikowano

Juz sie przyzwyczailem ze jak zobacza Miencraft w nicku to dostaja malpiego rozumu i zaczynaja wyzywac.

Ale teraz mi powiedz co mu pomoze skill i wyczucie, jesli trafi na kogos kto ma full lf4 i 10dronow, a nie daj boze jeszcze wszystko na 16llv ulepszone(teraz tak sie lata...) 5 skeund i bedzie po nim a przeciwnikowi nie zbije nawet 1/10 oslony, HP przeciwnika zmaleje o cale 0 bo sobie zalaczy formacje ze cale dmg idzie na oslone.

Wlasnie tyle mozna teraz zrobic w DO bez pakowania $$$

Po co wyczucie ? Stabilnej osłonki nei klepie się bezmyślnie , tak samo trzeba wiedzieć kiedy jest pora wiać.

Jeśli nei chcesz wydawać kasy to nei graj lub męcz się bez kasy , proste.

Opublikowano

Najlepszy plan to rzucenie tej gry, bo bez ładowania tysiecy $$$ i tak nie bedzie funu.

zgadzam się w zupełności :) 

STRATA CZASU I PIENIĘDZY :/ KONTO I TAK NIE JEST WASZĄ WŁASNOŚCIĄ :p

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

A moze zrobie tak ze teraz mam 170k urki zakupie romb skoncze na patencie zete bede mial 70+35 z zety wiec 105 otowrze 25 kluczy przy okazji 50cdd dostane wiec te 105 zaladuje w cdd i z 15PP zrobie z 18 bo mam z 50 juz :D. Potem tylko PP podciagne do cholernego 24, kolejna hala aegis moze za kredki serce i siabaracha na wylociki

Opublikowano

Kup serce i zbieracza do palki.

Popieram w 100%

Co do bocenia topki - nie muszą.

Sam mam full FL4 - a nie jestem w topce- nawet nie w pierwszym 1000  - nie muszę bocić - bo po co ?

Uri wydaję tylko na maskowanie, dopalacze - czasem rakietki.

W sumie wylotów też nie muszę robić - wystarczy polecieć na 1 galę i bić flaksów, którzy przylatują bić moją firmę. Lepiej na tym wychodzę, bo się nie mogą schować we wrotach.

Jak ktoś jest ciekawy dlaczego tak daleko w rankingu ? - gram góra 6 godzin dziennie - za to szefa majora łykam bez zagrychy  ... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...