Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem się na PL

Criss7495

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio próbowałem zalogować się do gry na polskim serwerze Metin 2. Nie uruchamiałem gry dość długo więc aktualizacja trochę potrwała. Po wszystkim zobaczyłem, że połączono serwery tworząc ich, o ile się nie mylę 6. Na stronce wszystko niby kliknąłem co trzeba ale kiedy wpisuje login i hasło, wybieram postać, na sekundę pokazuje mi się obraz z gry i wyrzuca ponownie do ekranu logowania, tym razem jednak okno nie reaguje na myszkę, jedynie na to co wpiszę i jak kliknę enter. Znowu pojawiają mi się moje 4 postacie ale nie mogę wybrać ani jednej (nie mogę zatwierdzić enterem ani nie mogę nawet przesunąć wyboru postaci). Co zrobić?

Opublikowano

Pelny client gry? Masz gameforge live? Client pobrales od nowa? ;x

Czym więcej Twoich porad dla graczy Metin2.pl czytam, tym bardziej jest mi Cię żal.

Tak, wszystko jest

Gameforge Live możesz usunąć zaraz po instalacji gry, ja tak zrobiłem i sprawność gry ma się świetnie do tej pory.

Od tego czasu gdy połączono serwery była masa aktualizacji, a Twój launcher prawdopodobnie pobrał tylko te najświeższe i przypisał wersję gry adekwatną do nich, więc logiczne że starszych brakujących plików Ci nie pobierze. Uważam że brakuje Ci jakiś składników klienta, pobierz i zainstaluj go od początku.

Miałem też kiedyś podobny problem z wywalaniem, ale tylko na jednej z postaci, na konto wbiła koleżanka z innego komputera, przestawiła postać w inne miejsce na tej samej mapie i wszystko działało, może przed reinstallem też spróbuj.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Reinstall niestety nie pomógł, właśnie skończyłem pobierać wszystko na nowo, zaraz dam wam znać

Problem wciąż występuje, tak jak wcześniej kończę zalogowany bez możliwości wyboru postaci, jedyne co mogę zrobić to wyłączyć klienta ponieważ nie reaguje kompletnie na nic. :/

Opublikowano

Nie wiem czy to coś pomoże, ale możesz napisać do supporta z problemem. :)

Pomogłem? Daj like :)

Opublikowano

Problem rozwiązany, przeinstalowałem jeszcze kilka razy Metina i działa :) dzięki wszystkim za dobre chęci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...