Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mogę się nauczyć celować na grach historycznych?

kubuteq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam maly problem z celowaniem. Jak moge sie nauczyc celowac na grach historycznych ?? na Arcade wychodzi mi celowanie bo jest kropka.

Opublikowano

Nie ma innego sposobu jak ogranie i przyzwyczajenie. Graj dużo i próbuj, to nie jest tak trudne do wyuczenia. Na początek zainwestuj w amunicję smugową albo inną dobrze widoczną i obserwuj, gdzie lecą pociski, wprowadzając poprawki.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Z tego co zaobserwowalem calkiem inaczej sie strzela na AB niz na HB , gdzie najlepiej sie uczyc strzelac ?? 

Opublikowano

Przecież to logiczne, że żeby się nauczyć strzelać trzeba nabrać wprawy w bitwach realistycznych.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Tutaj trzeba mieć doświadczenie i tyle, próby i błędy, graj smugową to lepiej będziesz widział. Możesz też poćwiczyć na botach.

Opublikowano

Bitwy niestandardowe, stwórz własną, wybierasz ile ich tam chcesz, odpowiedni tryb i uczysz się celować. Nie dostajesz za nie ani PB, ani kredytów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...