Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozmawianiem z ladnymi dziewczynami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Mam 15 lat i problem z rozmawianiem z ladnymi dziewczynami. Z tymi brzydkimi lub poprostu dziewczynami ktore sa dla mnie obojetne umiem normalnie rozmawiac ale natomiast gdy mam porozmawiac z ladna dziewczyna to caly sie poce, jestem czerwony i jezyk mi sie placze. Nie jestem brzydki ale tez nie jestem ladny, umiem grac na gitarze itd. lecz gdy mam porozmawiac z ladna dziewczyna to jest masakra.

Wiecie moze co moge zrobic zeby pokonac ten strach ?

Prosze tylko o normalne odpowiedzi.

Opublikowano

spróbuj opanować swoje emocje, po prostu rozluźnij swoje ciało i nie stresuj się bo to nie ma żadnego sensu, pomyśl sobie, ze nawet jeśli coś źle powiesz to kogo to obchodzi. wszystko można wyćwiczyć.

Opublikowano

Ehhh srasz się, bo myślisz, że jak powiesz coś głupiego wyśmieje Cie czy coś. Wyobraź sobie jakbyś rozmawiał z taką co Ci się dobrze gada.

Opublikowano

Po pierwsze :P Ja w Twoim wieku nie myślałem żeby z jakąś być i ty wyzbądź się takiego myślenia. Ja poprostu starałem bawić się kontaktem, podtekstami, samą rozmową oraz żartami (to one pomagają się wyluzować i utworzyć sympatie między rozmówcami) - Traktuj to jak zabawe. Czerp z tego przyjemość dla siebie ,a wtedy gdy Twoje kontakty staną się luźniejsze najzwyczajniej w świecei się przyzwyczaisz do rozmowy bez strachu. Po drugie :P Zacznij temat na ktory masz naprawdę dużo do powiedzenia, nie zanudzaj ale jeśli zobaczysz że się zainteresowała kontynuuj (bo jeśli wiesz dużo na dany temat to ciągła gadka nie sprawi Ci problemu). I przede wszystkim musisz być pewniejszy siebie ,bo to pewnie to jest przyczyną Twojego problemu :) Powodzonka.

Man+Worshipping.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...