Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PVP Arena

Kamiil5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

@Autor

Nie chcę tutaj mówić, że masz talent. Jedyne co wyszło Ci na tej arenie (Dosłownie "na") to skrzyżowane miecze, które dosyć ładnie się prezentują.

O reszcie nie ma co nawet mówić. "Arena" budowana w 10 minut, a może i nawet 15 minut.

Za dużo miejsca, bloczki na widowni nie wyglądają ze sobą za dobrze.

Podłoga zbyt płaska, nie wiem po co ta lava skoro i tak nie można tam wpaść z tych "pomostów".

Przesadziłeś z kolorem białym, razi oczy.

Jedyna rzecz, która mi się spodobała to właśnie te miecze, reszta jest do usunięcia i ponownego przebudowania.

PS: Gdybyś widział arenę PvP, którą zbudował członek ekipy McLobby to by Ci mina zrzedła i wstydził byś się pokazywać "takie cosie".

Pozdrawiam i nie polecam areny

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Nowoczesne wzornictwo, ładnie, ładnie... Ale z zewnątrz nie wygląda to tak dobrze. Przydałyby się smuklejsze kształty. A miecze na samym środku moim zdaniem psują efekt surowego minimalizmu.

Opublikowano

udostępnił byś download Mapki ?

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

udostępnił byś download Mapki ?

Arena była na serverze, a potem był crash i wszystko poszło. ;/

Witam!

@Autor

Nie chcę tutaj mówić, że masz talent. Jedyne co wyszło Ci na tej arenie (Dosłownie "na") to skrzyżowane miecze, które dosyć ładnie się prezentują.

O reszcie nie ma co nawet mówić. "Arena" budowana w 10 minut, a może i nawet 15 minut.

Za dużo miejsca, bloczki na widowni nie wyglądają ze sobą za dobrze.

Podłoga zbyt płaska, nie wiem po co ta lava skoro i tak nie można tam wpaść z tych "pomostów".

Przesadziłeś z kolorem białym, razi oczy.

Jedyna rzecz, która mi się spodobała to właśnie te miecze, reszta jest do usunięcia i ponownego przebudowania.

PS: Gdybyś widział arenę PvP, którą zbudował członek ekipy McLobby to by Ci mina zrzedła i wstydził byś się pokazywać "takie cosie".

Pozdrawiam i nie polecam areny

S0L1D3R

Fascynujące. Dzięki za opinię lecz to jest moja 2(?) budowla odkąd zacząłem się bawić.

Mój błąd, choć nie sprecyzowałeś tego zbyt dobrze. Zatem ile czasu zajęła Ci budowa tego?

Budowla zajęła 1:30h gdyż nie używałem żadnych pluginów (Coś było źle skonfigurowane i nie dało się kopiować ;-; )

Kartyday_eune_51_5_logo.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...