Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Staty

dionizon654321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to się cieszę, jak w ogóle kogokolwiek zabiję. Czasami uda się nawet 2 kille na 70 deadów. Wtedy to normalnie aż jestem z siebie dumny.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ja to się cieszę, jak w ogóle kogokolwiek zabiję. Czasami uda się nawet 2 kille na 70 deadów. Wtedy to normalnie aż jestem z siebie dumny.

LOL aż tak źle?

Spróbuj pograć na mniejszej ilości graczy np 32 lub 48, lub graj pojazdami na otwarych mapach.

Potem takie wyniki jak te będą normą :P

http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/battlereport/show/1/469174969938901312/993667247/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/battlereport/show/1/469127512772363264/993667247/
Opublikowano

A grałeś wgl w bf4?

Takim pozerem już chyba nie jesteś :O

Opublikowano

No gram często. Ale ja po prostu nie widzę wrogów. W bfp4f, bf2 staty po 30/5 i nie ma problemu, a tutaj wszystko się świeci, jakieś liście latają, cienie, inne ciulstwa i nie umiem zabijać. A jak już zabiję jednego, to sekundę później padam od kolejnego.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ustawiłem jak kazałeś i pograłem sobie na mapce 2 na 2. Osiągnąłem po ras pierwszy wynik powyżej 1k (prawie 6k) i wbiłem 4 lv. Teraz większość wrogów dobrze widać.

25hmxok.png

Opublikowano

To kwestia przyzwyczajenia, niby ta sama seria gier, ale różnica pomiędzy nimi jest ogromna. Najlepiej widać właśnie na niskich ALE, właśnie, jedno ale, ustaw siatkę na ultra. To jest dość ważne i przydatne. Grafika na ultra jest taka, że bardziej przeszkadza. Ładniej wygląda, ale przeszkadza w odnalezieniu przeciwnika.

@Matikmen - Nie dla wszystkich liczy się ładna grafika ustawiona na ultra i doskonałości w wyglądzie gry. Sporo osób zwraca przede wszystkim uwagę na fabułę (oczywiście nie w BF'ie, w grach RPG i innych tego typu), rozgrywkę, fizykę i mechanikę gry, dopiero później jest wygląd. 

Jak dla mnie grafika mogłaby być taka, jak w grach na PS3, żeby nie było, że zaraz wyjdą trójkątne cycki jak z pierwszego Tomb Raider'a ;) ale żeby fabuła, mechanika i fizyka oraz sama rozgrywka były dobrze zrobione. No i do tego twarz, a w szczególności mimika twarzy, była dobrze zrobiona

Opublikowano

Mi nie chodzi o ultra, gram na niskich, ale mowie, se sa same pixele - pograj sobie na niskich i wszystko na off na fabryce, to jest dopiero masakra ;'

Opublikowano

Ja też gram na niskich i tak nie twierdzę, powtarzam, dla mnie ładna grafika to dodatek, niekoniecznie potrzebny, lecz w niektórych grach przyjemny. Fakt, fajnie jest, jak ma się wszystkie opcje włączone, gra wygląda świetnie, chodzi płynnie, ale nie to się dla mnie najbardziej liczy.

Ja nie gram tylko w te nowsze gry, często lubię pograć w starsze gierki jak pierwszy DOOM, Duke Nukem, Wolfenstein, od czasu do czasu pierwsza i druga częśc Gothica, Thief (Dark Project i Metal Age). Ostatnio też gram na Pegazusie, odkąd moje Comodore64 się popsuło :((( Jeśli oczywiście wiesz o czym piszę ;]

Obecnie to właśnie o tych grach czy na tych platformach gry wyglądają "masakrycznie" w porównaniu do dzisiejszych, jednak nie zmienia to faktu, że są kultowe i to one kształtowały obecne gry, nie zapominaj o tym. 

Naprawdę, za dużo ludzi ostatnio ocenia grę po grafice, oraz uważają, że gra bez ładnej grafiki nie jest warta zachodu.

@sorka za ten wywód, czy jak to nazwać, ale ostatnio wciągnąłem się w te gierki i taką manię na to mam teraz ;]

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...