Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pierwszy sanochod :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

mam pytanie do was forumowicze szczegolnie a tych co juz sa troszke starsi ;)

Jaki byscie polecali samochod do 5 tys zl ;)

jak mozecie podsylaljcie linki do aukcji, ogloszen :-) prosze aby samochod posiadal LPG :-) Dziekuje z gory :-)

Opublikowano

Nikt za Ciebie nie wybierze, ale ja polecam fiata "sejczento", w tej cenie można znaleźć zadbaną sztukę z dobrego rocznika :D Ja za niecałe 5 tys kupiłem sejczento 2005, silnik 1.1 i jest pocisk :D

Podeśle później jakieś linki do aukcji ;D

Opublikowano

dziekuje :-) przepraszam za literowke w nazwie tematu :-) pisalem temat na telefonie i jakos tak samo wyszlo :-) itez tak myslalem nad seicento :-) ale takze mam na oku renault megane phase 1 :-) mozecue mi cos powiedziec od siebie o Tych dwoch autach :-) ?!

Opublikowano

Ja ci polecam kupić honde civic za 3 tys - kupisz w bdb stanie w roczniku 97, do tego gaz załóż sam sekwencyjny.

Opublikowano

Nie lepiej jakiegoś diesela? volkswagen lupo, jakiś sdi, 1.4 lub 1.7, w twoim wypadku lepiej 1.4, spali ok 4l wychodzi taniej niż gaz, no i oczywiście jest czym jechać. Za ok 5tys kupisz jakiś '98

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Może jakiś Golf? Na pierwszy samochód wydaje się najlepszy. Ja bym na twoim miejscu jeszcze zbierał i kupił coś lepszego.

Opublikowano

Powiem, że nie warto brać golfa czy czegoś takiego, bo 5 tys to za mało aby kupić zadbany egzemplarz, mój ojciec ma golfa III z 97 roku, i 5 lat temu dał za niego 11 tys, a teraz też jest warty dużo więcej niż te 5 tys, z tym, że jest on bardzo zadbany, silnik zdrowy, bezawaryjny, nigdzie nie ma rdzy (no może pod spodem coś się znajdzie ale nie wiele)

Sejczento będzie najlepszym wyborem. Do większego samochodu niestety trzeba trochę dozbierać.

Opublikowano

Tak do 5 Tys to Opel Corsa B 1.4 w gazie

Sam jeździłem taką 4 lata i nie narzekałem.Niskie spalanie ok 9 litrów gazu, praktycznie bezawaryjna , dynamiczna, tanie opłaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...