Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski serwer

DesperoPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A to byłeś ty Despero na admince? Bo chyba samo by nie wyrzuciło

w21lgy.jpg

Opublikowano

Wbiłem na chwile, pocisnąłem jakiegoś gościa z 9A-91 i wylogowałem się bo mało ludu grało.

Serwer OK, tylko te wszechobecne słówka na czacie (Kurwa, gnoju, spierd**** itp.) trochę bolą w oczy.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Wbiłem na chwile, pocisnąłem jakiegoś gościa z 9A-91 i wylogowałem się bo mało ludu grało.

Serwer OK, tylko te wszechobecne słówka na czacie (Kurwa, gnoju, spierd**** itp.) trochę bolą w oczy.

Serwer był pełen od 10:00 do 20:00. Po 20-stej musiałem go wyłączyć i ustawić nierankingowy.

Zasady itp wszystko będą jutro opracowywane, tak samo jak lista adminów i modów.

Opublikowano

Serwer był pełen od 10:00 do 20:00. Po 20-stej musiałem go wyłączyć i ustawić nierankingowy.

Zasady itp wszystko będą jutro opracowywane, tak samo jak lista adminów i modów.

Serwer fajny, gdyby nie blacklista...

Pełno moich znajomych gra, nawet Madzia dzisiaj wbiła.

Despero załatw wyjątek dla statspadderów, bo w grze to nikomu nie przeszkadza, ani to cheat, ani macro a wystarczy tylko 1 opcję wyłączyć, nie całą bl. :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Zrób tak jak na og combat. Że jedno "kurwa" to ostrzeżenie, a po trzech razach jest auto kick.

Tak, już dochodzi

Opublikowano

Zrób tak jak na og combat. Że jedno "kurwa" to ostrzeżenie, a po trzech razach jest auto kick.

Czy do ciebie dochodzi, ze pierw trzeba wgrac tego autokicka, a to nie jest takie cos od reki ?

Opublikowano

Serwer fajny, gdyby nie blacklista...

Pełno moich znajomych gra, nawet Madzia dzisiaj wbiła.

Despero załatw wyjątek dla statspadderów, bo w grze to nikomu nie przeszkadza, ani to cheat, ani macro a wystarczy tylko 1 opcję wyłączyć, nie całą bl. :P

Sprawdz teraz czy mozesz wbic. Jak cuś to dam Ci vipa i nie powinno Cię wywalic. :)

Opublikowano

Dzisiaj fajnie się grało. Nie ma już lagów jak wczoraj. Nikt nie wyzywa od aimboterów poza jakimiś wyjątkami. Zrobiłem z LSATem fajna akcję. Na jednym strzelaniu 8 killi. Bez puszczania myszki.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Sprawdz teraz czy mozesz wbic. Jak cuś to dam Ci vipa i nie powinno Cię wywalic. :)

Wszystko działa, fajnie się Ciebie zabijało, dzięki. :D

Dzisiaj fajnie się grało. Nie ma już lagów jak wczoraj. Nikt nie wyzywa od aimboterów poza jakimiś wyjątkami. Zrobiłem z LSATem fajna akcję. Na jednym strzelaniu 8 killi. Bez puszczania myszki.

Ja tam nigdy nie puszczam myszki. xD

Opublikowano

Ty to nawet śpisz z myszką i ćwiczysz palce.

Taki tam początek rundy :p Skończyło się na 38/8 chyba, a Despero 34/8 :D Wygrałem.

24y9qug.jpg

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie udało mi się Ciebie już na koniec dogonić, ale byłem blisko. :P

Wysypał się właśnie serwer, tak z dupy. :( Trzeba zapełniać od nowa. :/

Opublikowano

Juz od jutra u nas na serwerze: http://vpx.pl/i/2014/05/24/VTv27b0b5.png

Prawdopodobnie tez bedzie sharqi rush , natomiast rotacje wprowadzimy od poniedzialku.

Jutro tez bedzie auto kick tools, wiec bedzie duzo wieksza ilosc administratorow, moderatorow i kicki za poszczegolne bronie z automatu.

Tylko l96 nie blokujcie. :P

Widzę, że jakiegoś super grafika nie macie w teamie.

Opublikowano

Kirito, baner jest spoko w kolorystyce forum. Nie da sie nic zapierajacego dech w piersiach stworzyc na tak malym obszarze. :P baner musi byc prosty i czytelny dlatego jutro bedzie ustawiony nowy z lepsza czcionka. Takto wszystko bez zmian.

Od przyszlego tygodnia jest mozliwosc kupna vipa od razu na 2 miesiace. Dlatego tez odebralem vipy wszystkim osobom, ktore nie naleza do VT.

Auto kick juz rowniez dziala i dodatkowe komendy, serwer jest niezlagowany, wysypal sie do tej pory tylko raz i od jutra wprowadzane zostana rotacje map. Zapraszam.

Opublikowano

Rotacja map na serwerze w dniach 26.05 - 01.06 :

Poniedzialek: Oman 10x

Wtorek: Myanmar, Mashtuur 5x

Sroda: Sharqi Szturm 10x

Czwartek: Basra Szturm 10x

Piatek: Myanmar, Mashtuur, Karkand 3x

Sobota: Sharqi Rush 10x

Niedziela: Sharqi Szturm 10x

Server zapelniany bedzie mapa Oman, gdy bedzie full zmieni sie na wybrana mape w dany dzien.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam do zapelniania serwera. Na omanie wystarczy 20 minut gry od 0 liczby osob. :)

Coś Wam serwer padł, albo jestem ślepy.

/dobra, po prostu był pusty ;_; do tego kicka mnie przez bl.

Arigato hosai mas. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...