Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski serwer

DesperoPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będą wszystkie mapy, czy Np. Tylko Sharqi? Czy np jeden dzień only Sharqi, Basra, Myanmar, karkand a inny dzień Oman, Dalian, Karkand Rush?

Opublikowano

Będą wszystkie mapy, czy Np. Tylko Sharqi? Czy np jeden dzień only Sharqi, Basra, Myanmar, karkand a inny dzień Oman, Dalian, Karkand Rush?

Beda zestawy map:

1. Sharqi i Basra Rush

2. sharqi i basra szturm

3. Karkand, mashtuur myanmar

4. Oman

Oman bedzie raz w tygodniu, reszta po dwa razy. Mozliwe, ze sie rozdzieli mapy i da np oman z mashtuurem razem w pakiecie i myanmar z karkandem razem. Wtedy na przemian sie bedzie dawalo po 2 razy w tygodniu. Nie bedzie tylko map takich jak: karkand rush, dalian rush, dalian szturm, dragon valley.

Opublikowano

Pewnie kolejny serwer, gdzie administracja wywala za lepsze staty od admina, jak to bywa na polskich serwerach :v

No, ale cóż, poczekamy, zobaczymy.

Opublikowano

Pewnie kolejny serwer, gdzie administracja wywala za lepsze staty od admina, jak to bywa na polskich serwerach :v

Dałbym ci limit, ale nie

Opublikowano

Nie wyciągniesz lepszych statów od admina, pozdrawiam odparł skromnie. :D

Opublikowano

Chyba, że na aimie albo wejdą członkowie macro P4W. Tylko włącz adminke cały czas, zabezpiecz serwer, żeby nie było cheaterow

Opublikowano

Wiem o co chodzi z serwerem. ;) Osobiście będę banował niektórych baranów, którzy wiem, że czitowali 3 lata temu np., a znam takie przypadki. ;]

Opublikowano

Koniec obecnego tygodnia lub weekend. Jestem zielony w takich sprawach i po prostu jestem umówiony z osobą do pomocy. A wszystko zależy od jej czasu.

Opublikowano

Zostało. Napisałem wyżej. Będą 4 pakiety map. 

1. Sharqi Szturm/Basra Szturm

2. Sharqi Rush/Basra Rush

3. Myanmar/Mashtuur

4. Oman/Karkand

3 z nich będą 2x w tygodniu, 1 tylko raz. 

Pakiety 3 i 4 będą na zmianę, raz pakiet nr 3 będzie 2x w tygodniu, a raz nr 4 2x.

Dla przykladu rozpiska PRZYKŁADOWA na dwa tygodnie:

Poniedzialek 1-1

Sharqi/Basra Szturm

Wtorek 2-1

Sharqi/Basra Rush

Środa 3-1

Myanmar/Mashtuur

Czwartek 4-1

Oman/Karkand Szturm

Piątek 5-1

Sharqi/Basra Szturm

Sobota 6-1

Sharqi/Basra Rush

Niedziela 7-1

Myanmar/Mashtuur

Poniedzialek 1-2

Sharqi/Basra Szturm

Wtorek 2-2

Sharqi/Basra Rush

Środa 3-2

Myanmar/Mashtuur

Czwartek 4-2

Oman/Karkand Szturm

Piątek 5-2

Sharqi/Basra Szturm

Sobota 6-2

Sharqi/Basra Rush

Niedziela 7-2

Oman/Karkand Szturm

Mapy typu Dragon Valley, Dalian Szturm, Dalian Rush i Karkand Rush nie są brane pod uwagę.

Opublikowano

To mnie przekonałeś. xDD

Gwoli ścisłości, jest BL z blokadą statspaddingu?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak jest zabezpieczenie T4G to powinno łapać stats padding, cheating i wszystko co jest związanie z black listą. jeszcze chyba glitching. Bo przy powodzie przy wyrzucaniu jest, że wyrzucony na podstawie black listy, więc nie, raczej nie pograsz u nas. :P Było nie stats paddzić powiedział Despero z pierwszym kontem zbanowanym za to samo :c

Opublikowano

Serwer zakupiony, zabezpieczony wszystkim,male na ta chwile gra bedzie uciazliwa jak bedzie czituch lub ktos z shotgunem, bo do jutra lub do soboty bedzie grany auto kick. Bede tam mogl nadac adminy, mody i rozne funkcje na serwerze i po prostu bedzie samo kickowalo.

Server Bookmark Link: http://battlefield.play4free.com/en/bookmark/server:04a55f7c-c4ec-4ca1-8e91-4fbd12630020

Www.v-team.com.pl

Forum tez jest juz na najlepszej drodze do skonczenia.

Pozdrawiam,

Despero.

Opublikowano

Byłem na Waszym ts, ale się wstydziłem gadać.

Ja już lepiej proponuję blokade dla klanu P4W.

Opublikowano

Byłem, zobaczyłem raz zwyciężyłem. Trochę za dużo macrów w WSS np. taki Ziembol Jak nie masz lagów i potrafisz strzelać, to z LSATem będziesz spokojnie zawsze pierwszy.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

A combaty są dozwolone? Bo jeden z nim dzisiaj lata

Lel co dostałem vipa u was?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...