Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wiadomości ze świata gier

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Moja sugestia wygląda następująco,proponuję dodać pod najnowszymi wpisami na blogu belkę z informacjami na temat gier,np o fife 15 gdy wyjdzie itd ;)

Opublikowano

W sumie nie wydaje się to taki głupi pomysł, mogłoby się tym zajmować np. MPC News. Według mnie takie coś byłoby z pewnością przyjemniejsze dla oka, niż ranking top reputacji/top czasu online który mało kogo interesuje/cały czas jest taki sam.

Reasumując: jestem na tak.

Opublikowano

Myślę, że wiadomości ze świata gier nie byłyby złym pomysłem, gdyby MPC posiadało aktywne i pracowite osoby*, jednak na dzień dzisiejszy - nie.

* - nie MPC News, Media Team i Mentorzy, a nowe i pełne zapału osoby.

QtiV6xY.gif

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/665462-najblizsze-premiery-gier/?hl=premiery+gier#entry9280669

Było to ale nikt raczej tego nie czytał więc pisałem raz do mml(Hades?) z propozycją o informowaniu o najbliższych premierach, napisano mi że wtedy było za wcześnie, jako belka się nie nadaje ale myślę że teraz w MPC News mogłoby to być.

Opublikowano

MMT robiło fast newsy ( chujowe, ale zawsze jakieś), to nie, chuj, zjebane, zmieszać z błotem. 
"Chcemy info o grach"
dafug...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...