Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Bracia w Boju ESL

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wielu z Was chciałoby mieć darmowe złoto. Jest kilka na to sposób, ale ten jest moim zdaniem najlepszym, ponieważ jedynie co potrzebujemy to czołg szóstego poziomu zgodny z regulaminem (dam niższej rozpiskę) oraz kumpla z podobnym czołgiem. Niżej daję wam linka jak założyć prawidłowo konto oraz drużynę!

http://www.mpcforum.pl/topic/695144-tut-esl-co-i-jak/ 

Po zarejestrowaniu wchodzimy w naszą grę World of Tanks i klikamy. Okażą się przed naszymi oczami tabelki 1 on 1, 2 on 2, 3 on 3 etc., a my najeżdżamy na 2 on 2 wybieramy Bracia w Boju z dzisiejszą datą np. dziś jest 18 to wybieramy Bracia w Boju #9 - 18.05.14. 

Po utworzeniu konta i drużyny zapisujemy się (oczywiście trzeba tam dodać jakieś logo może być byle jakie i ustawić w profilu narodowość Polską).

Po zapisaniu się czekamy do godziny 18:00 i potem sprawdzamy drzewko turniejowe (znajduję się pod 1 on1, 2 on 2). 
Szukamy swojego teamu (jest pogrubiony) i sprawdzamy z kim gramy.
Po znalezieniu klikamy na napis vs i sprawdzamy na jakiej mapie gramy.

Lewa strona zawsze zaprasza jeżeli my jesteśmy to wchodzimy w team przeciwnika i po środku są zawodnicy i ich zapraszamy do pokoju treningowego.

Jak konfigurujemy pokój treningowy
?

• Czas 10 minut
  • Czat głosowy drużynowy

Przy tworzeniu pokoju robimy go jako prywatny

Następnie zapraszamy naszych przeciwników pytamy się czy są gotowi i startujemy.

Jak wpisać wynik?

Wchodzimy w opcję Wprowadź wynik i dla naszej drużyny wpisujemy 1, a dla przeciwnej 0, ale tylko gdy my wygramy.
Jak przegramy dla nas wpisujemy 0, a dla drużyny przeciwnej 1.
Gdy jest remis wpisujemy dla nas 0 i dla drużyny przeciwnej 0, ponieważ 1 odpowiada za wygraną meczu, a 0 za remis lub porażkę.

Nie zawsze my musimy wpisać wyniku, bo mógł zrobić to za nas przeciwnik, a my tylko już potwierdzamy.

Po wpisaniu wyniku należy wgrać ss'y inaczej dowód, że wygraliśmy.
Czyli jeżeli wygramy otwieramy sobie wynik bitewny robimy ss'a i wrzucamy do Wprowadź zdjęcia lub filmy, ale tylko gdy my wygramy.

UWAGA!
Nie wszystkimi czołgami możemy grać!

Jakimi możemy grać czołgami?

• Czołgi lekkie
  • Czołgi Średnie 

Czołgami typu KV-1S, Hellcat, FV304 nie można, ponieważ czołgi ciężkie, niszczyciele, artylerie nie są dopuszczone!

Teraz bardziej przyjemniejsza rzecz czyli złotko za wygraną:

1 miejsce - 6,000 złota
 2 miejsce - 4,500 złota
 3 miejsce - 3,000 złota
 4 miejsce - 2,000 złota
 5-8 miejsce - 1 000 złota
 9-16 miejsce - 500 złota

Źródło:

http://www.esl.eu/pl/wot/2on2/bracia_w_boju_9/

I moja głowa

Pełny regulamin ESL 2 on 2 Bracia w Boju:

http://www.esl.eu/pl/wot/2on2/bracia_w_boju_9/rules/

Opublikowano

A jakie czołgi polecasz na ten tryb? Obstawiam Kromke, bo jest zajebista. Coś po za tym?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

No właśnie w karcie meczu nie widzieliśmy gdzie można skład wpisać. Graliśmy 2 tyg temu to mieliśmy szczęście bo drużyna przeciwna miała tylko 2 graczy. Dzięki za odpowiedź. Od adminów się nie mogłem dowiedzieć. Owszem odpisywali ale jakbym mówił do ściany, nie wiedzieli o co mi chodzi. Ogólnie ta karta meczu na esl mogłaby być lepiej zrobiona według mnie.

Opublikowano

No właśnie w karcie meczu nie widzieliśmy gdzie można skład wpisać. Graliśmy 2 tyg temu to mieliśmy szczęście bo drużyna przeciwna miała tylko 2 graczy. Dzięki za odpowiedź. Od adminów się nie mogłem dowiedzieć. Owszem odpisywali ale jakbym mówił do ściany, nie wiedzieli o co mi chodzi. Ogólnie ta karta meczu na esl mogłaby być lepiej zrobiona według mnie.

Jest bardzo dobrze zrobiona, tylko trzeba ogarnąć ^^

Piszesz do dowódcy teamu i pytasz kogo zaprosić ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jest bardzo dobrze zrobiona, tylko trzeba ogarnąć ^^

Piszesz do dowódcy teamu i pytasz kogo zaprosić ;)

Widzę, że ktoś tu ESL Wire nie używa. ;)

Kontaktujesz się poprzez ESL Wire i tyle.

Opublikowano

Widzę, że ktoś tu ESL Wire nie używa. ;)

Kontaktujesz się poprzez ESL Wire i tyle.

Od czasu esl wire grałem raz i nie ja to ogarniam w drużynie, więcej problemów z tym niż grania.

2 bitwy graliśmy od 14:30 do 16:30 ;)

Można też na pw napisać ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

• 4 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Bracia w Boju ESL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...