Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe 'Modele ścian-ogrodzeń'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@można prosić o nowy link bardzo mi potrzebny 

thevis_5381c71cdd6a3.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@Thoria

Można prosić nowy dl, ponieważ stary wygasł albo zamknijcie ten temat i dajcie do kosza 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Witajcie.

(...)

406310_497580513601601_47932371_n.jpg

(...)

Większość rzeczy które udostępniłem / sprzedałem udostępniasz.

Nie wiem co chcesz tym osiągnąć, jeżeli chcesz zdobyć "popularność" czy coś innego, nie wiem dokładnie po co to robisz, to zrób coś sam.

To jest właśnie to czego nie lubię, model swoimi krawędziami i teksturami wgl. nie pasuję do pozostałych obiektów oraz standartowych tekstur w metinie.

Ja przynajmniej robię coś własnoręcznie.

Nie pasuje graficznie do pozostałych elementów z gry można powiedzieć że nic nie pasuje do tego ;)

Posiadasz więcej elementów podobnych :) ?

Jeśli zmotywowalibyście mnie to bym zrobił także do tego budynki oraz trochę to poprawił. Jest to jeden z pierwszych modeli więc nie ma się co dziwić że nie jest ideałem.

z Parima też mogę wrzucic bo gdzieś mam ;P

Szkoda, że moja babcia się czegoś dorobila i ma swój dom :)

Możesz też dac te z Parima

Od razu mówię że nie zezwalam na publikacje.

Ściany takie średnie.O ile dobrze pamiętam bomb wykonywał je na senthie.

Nie był to projekt dla senthi.

Opublikowano

Nie wiem co chcesz tym osiągnąć, jeżeli chcesz zdobyć "popularność" czy coś innego, nie wiem dokładnie po co to robisz, to zrób coś sam.

Ja przynajmniej robię coś własnoręcznie.

Jeśli zmotywowalibyście mnie to bym zrobił także do tego budynki oraz trochę to poprawił. Jest to jeden z pierwszych modeli więc nie ma się co dziwić że nie jest ideałem.

Od razu mówię że nie zezwalam na publikacje.

Nie był to projekt dla senthi.

Ja nie pobieram Twoich prac nie udostępnionych przez Ciebie z czystego szacunku :) Rozbawiło mnie to o Mizune xD Pis joł bro.

Skoro linki nie działają to czemu temat dalej jest?

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Są to 'ściany' prawdopodobnie robione przez BombWork'a i jeżeli nie zgadzasz się na publikacje tego przeze mnie to napisz na PW.

Napisałem że są Twojego autorstwa, wystarczyła jedna wiadomość a tego by nie było, a broni mam od Ciebie w uj i trochę ale ich nie udostępniam :)

/close temat.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...