Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock Spamer

dragon473

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do czego to tak wogule służy ?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

jestes zajebiscie szybki z tym spamerem!!!!!!!!,od samego rana byl dostepny na www.wa........com.

chcesz cos dawac to dawaj z samego rana a nie teraz.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Hacki hackami , ale o spamerach się wypowiadać nie będe.Nie podzielamy tu spamu

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano
jestes zajebiscie szybki z tym spamerem!!!!!!!!,od samego rana byl dostepny na www.wa........com.

chcesz cos dawac to dawaj z samego rana a nie teraz.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O co ci chodzi człowieku.... Miał wstać o 5 rano żeby dać nowe hacki? Jesteś jakiś pojebany

hjln299024443d.gif Piszę poprawnie po polsku
Opublikowano

tak Megatron zgadzam się...a Ty co to napisales to jak taki mądry to czemu Ty go nie dodales o 6 rano??? ciesz sie ze wogoel go udostepnił... tez nie podzielam spamu ale on sie akurat postarał i zadał se ten trud zeby scągnąc go..przeskanowac..i dodac.. ;]

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

Posłuchajcie ja tez nie popieram spamu tylko naprzykład jak ktos chce coś zareklamować czy coś zaproponować na chacie w warrocku a nie chce tyle pisac to właśnie spamer jest idealny.

A tak wogóle jak wam sie niepodoba to poco komentujecie?

Jeśli wam to przeszkadza to zgłoście to do moderatora i temat zostanie usunięty.

Przynajmniej tiger docenił moje starania i zato ci dzieki jestes wporządku

A tak apropo tego h*** bossmena skoro jestes taki mądry to powinienes dodać go przedemną.

A skoro go niedodałeś to z łaski swojej zamknij morde i przestań spamować.

@EDIT

Megatron wpełni sie z toba zgadzam

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

ja nie mam nic przeciwko. Lepiej widzieć spam: www.mpcforum.pl , niż "FREEE VIP HAAACKS! XXX.com!!!!!!!"

tak czy siak ułatwiacz do gry. W sam raz na to forum.

bez gif.

Opublikowano

Ja też polecam, zarąbisty spamer.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
  • Dodaj nową pozycję...