Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile powinienem mieć fps?

Foqet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z 75 fps powinieneś wyciągnąć

Btw. Po co ci +60fps, jeśli standardowe monitory wyświetlą ci 60fps max? :D

Logic

No jak to po co, jak go kupiłem to wyciągało mi nawet 200+ FPS, teraz nic. Monitor -  LG Flatron E2242. 19 cali. Próbowałem nawet z Razer Game Booster, nic nie podziałało, a Path Of Exile, TF2 i nawet Cube World chodzą bez żadnych problemów na najwyższych ustawieniach.

Opublikowano

Bez shaderow na max grafice wyciagniesz moze 150 fps w akcji, procesor dosyc slaby jak na jave, choc taktowanie ma dosyc spore.

Z shaderami nie wiem, 60 fps?, spadajace do 50. Czyli komfortowo nie pograsz.

Bedziesz miec dodane duzo ram do gry, wiec to tez pomoze z shaderami, ale grafika moze nie dawac rady.

Co do osob ktore kieruja sie zasada - monitor nie odtworzy wiecej niz 60 fps : Majac wiecej fps jakosc jest i tak wieksza. Moze nie zobaczysz roznicy miedzy 60,a 70, ale miedzy 60 ,a 300 zobaczysz na spokojnie. Gra nie zetnie sie w zadnej akcji.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Foqet, po prostu spróbuj zdefragmentować dysk.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Procesor to kupa złomu jak do nawet tak starej karty graficznej. Kup lepszy procesor (może i3 lub i5? :) ) i/lub kartę graficzną.

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Opublikowano

Procesor to kupa złomu jak do nawet tak starej karty graficznej. Kup lepszy procesor (może i3 lub i5? :) ) i/lub kartę graficzną.

Czytaj moje poprzednie posty. Jak procesor i grafika może być "gównem" jeśli BF4 chodzi bez problemu na maksymalnych ustawieniach 100fps.   Temat do zamknięcia bo się robi śmietnik i nic mi to nie pomaga.

Opublikowano

Czytaj moje poprzednie posty. Jak procesor i grafika może być "gównem" jeśli BF4 chodzi bez problemu na maksymalnych ustawieniach 100fps.   Temat do zamknięcia bo się robi śmietnik i nic mi to nie pomaga.

gt 640 to takie gowno ktore nawet na srednich bf4 w fhd na 60 fps nie odpali

wiec nie pierdol ze w 100 fps na maksymalnych

Opublikowano

gt 640 to takie gowno ktore nawet na srednich bf4 w fhd na 60 fps nie odpali

wiec nie pierdol ze w 100 fps na maksymalnych

Heh, pewnie nawet nie miałeś tej karty, bo znalazło się kilka odosobnionych przypadków, którzy kartę lub procek mieli ok a resztę chujową i uważają że karta graficzna lub procek jest zły. Kurwa ogarnij sie, bo uciągnęło tyle i nie pierdol.

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, TO CO WYPISUJĄ NIC NIE POMAGA I NIC NIE POMOŻE, TYLE.

ZAMKNIJCIE TEMAT!

Opublikowano

Ja troche nie rozumiem dzialania mojego kompa... Normalnie mam 300-500fps a jak wlaczam skype do 50 mi schodzi -,-

1j90lz.jpg

Opublikowano

@Up2 . A może to masz tak skype zawalonego wiadomościami lub coś w tym stylu ? (Wątpie aby to przeszkadzało ale zobacz)

Opublikowano

Heh, pewnie nawet nie miałeś tej karty, bo znalazło się kilka odosobnionych przypadków, którzy kartę lub procek mieli ok a resztę chujową i uważają że karta graficzna lub procek jest zły. Kurwa ogarnij sie, bo uciągnęło tyle i nie pierdol.

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, TO CO WYPISUJĄ NIC NIE POMAGA I NIC NIE POMOŻE, TYLE.

ZAMKNIJCIE TEMAT!

gt 640 ... 

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gt-640-review,3214-3.html

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Galaxy-GeForce-GT-640-GC-1GB-DDR3-Review-GK107-no-GK104/Battlefield-3

widzisz gdzies 100 fps ? bo ja nie

sam z ciekawosci kupilem ta grafe i teraz nawet za darmo byj jej nie chcial 

nadal jestes pewny ze wmowisz komus ze miales 100 fps na max ustawieniach ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...