Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tym poscie chcial bym dowiedziec sie jak zminimalizowac ryzyko bana mam sobie ibot'a i juz po 1dniu bocenia zostalem zbanowany jak zauwazylem pobocznymi postaciami warto samemu chodzic na spota oraz nie bocic w godzinach 19:00-do 23:00 <--- w tych godzinach dostalem wszystkie 4 bany (na roznych kontach) i 2 w drodze na spota... wiem to dlatego ze w tym momecie gra sie tak jakby zaciela i nic sie nie ruszalo totalnie jak by kom sie chaknol... prosze o wasze rady kiedy zostaliscie zbanowani jadac na ibot albo jak tego udaje wam sie uniknac....?

P.S czy zakupienie silkow i konta premium spowoduje to ze nie dostane bana chodzbym botowal przez 24/7..?

Opublikowano

Ja jeszcze ani razu bana nie dostałem. Miałem kiedyś silver premke jak zaczynałem grać, potem się angel wingsy kupiło i grabka... po mojej premce (to było DAWNO temu) loadera używałem testostereone i nic. Potem zacząłem bocić ibotem, srokingiem (jak był darmo) i znowu ibotem i nic. Przerwa od silka kilka miesięcy, znowu bocę ibotem od ok. 2 miechów i nic, żadnego bana. Oczywiście oprócz silków czyszczę folder Dump, zmieniłem nazwę SilkErrSender'a w folderze z silkiem.

To są te sposoby, które zmniejszają te rzekomą szansę na bana, ale ostatnio słyszałem, że ktoś kupił premkę i dostał bana jak ibotem bocił podczas owej premki... Nie ma gwarancji na to, że bana nie dostaniesz.

Opublikowano

Folder Dump jest w folderze z silkiem. Ja boce od jakiś 3 miesięcy, nie mam premki ,silków , avatarów itp i bana nie dostałem.

Usuwaj, to co jest 'dumpie' i zmień nazwe SilkErrSender, powinno pomóc ;D

Opublikowano

Ja wlasnie wczoraj bocilem na ibocie i dzis bana nie dostalem, a banuja codziennie. I sie boje bo szkoda mi takiego chara, silkow nie mam i w ogole nie kupowalem.

zmienilem nazwe tego pliku a w folderze dump nic nie mam, wiec nie wiem co mam tam usuwac :P

Opublikowano

Dobrze :P Tylko usuwaj/czyść ten folder codziennie w miarę możliwości. A silki na koncie teraz nic nie pomagają niestety ;/

Sig.png

Opublikowano

Jak narazie bana nie dostałem. Czyszczę codziennie ten folder i mam zmienioną nazwę tego pliku 'silkroaderrsender' lub cos takiego :P

Opublikowano

sory ze pytam ale za chiny nie widzie tego folderu dump... gdzie on jest ..? ( mam zaistalowanego silka na D/Silkroad/ ) (nawet jak przeszukiwalem komputer przez program pliku ani folderu o nazwie Dump nie znalazlo;/

Opublikowano

Ja tez go zawsze nie widze i mysle ze inni tez nie

Po zalogowaniu sprawdzaj w folderze silka czy jest jak jest to usuwaj jak nie ma to sie ciesz :)