Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]dział zadania domowe - dodanie przedrostków

rokoboko

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Jakiś czas temu ograniczyliśmy ilość prefiksów na forum, więc wprowadzanie nowych raczej nie ma sensu.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jakiś czas temu ograniczyliśmy ilość prefiksów na forum, więc wprowadzanie nowych raczej nie ma sensu.

Jestem na nie.

To zróbcie jak w MC?

Jestem na Tak.

Opublikowano

Jeśli chodzi o prefiksy to jestem na nie, a co do tagów jestem nastawiony neutralnie. Nie wiem czy są aż tak tam potrzebne.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie, po co?

Na całą stronę tylko 1 temat nie wiadomo z czego jest, a jest on zatytułowany "Zadanie domowe". Jak się tak nazywa tematy to trzeba być nieźle...

Teraz ludzie nie umieją czytać ze zrozumieniem. Kiedyś żeby było wiadomo, że zdanie jest pytaniem wystarczył znak zapytania na końcu, teraz potrzeba do tego [Pytanie]

Bóg to twoje sumienie

Admin Cienia
Opublikowano

pomoże to innym w uzyskaniu szybszej odpowiedzi.

Pomoże lub utrudni, ponieważ dla “nowego“ użytkownika, który nie jest obeznany z zasadami obowiązującymi na forum prefiksy stanowią utrudnienie. Takie osoby po prostu nie znają przedrostków i nie wiedzą o obowiązku ich stosowania.

Autorzy tematów w zdaniach domowych powinni mieć na uwadzę dopisywanie np. nazwy przedmiotu do tytułu tematu, jeśli tego nie robią to utrudniają sobie uzyskanie pomocy.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jestem na nie.

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...