Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na PL

ZuraD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest sens wracać w dzisiejszych czasach na PLa ? Jeśli tak to jaki serwer chodzi mi o taki, żeby grało dużo ludzi ale i dało się jakoś wybić, myślałem o Negrosie ( Solar ) albo Samosie ( dawny feniks itp )  TBD ODPADA. Na początek zainwestowałbym z 150-200zł w allegro po yangi lub jakiegoś WP/Bodego z eq i skilami i co miesiąc 50zł przelewem na ISa, ( ściągane jako dług od kolegi więc bedzie to przez jakiś rok potem NO-IS ). Ogólnie chodzi mi o to czy warto wracać na PL ?

Opublikowano

Czy jest sens wracać w dzisiejszych czasach na PLa ? Jeśli tak to jaki serwer chodzi mi o taki, żeby grało dużo ludzi ale i dało się jakoś wybić, myślałem o Negrosie ( Solar ) albo Samosie ( dawny feniks itp ) TBD ODPADA. Na początek zainwestowałbym z 150-200zł w allegro po yangi lub jakiegoś WP/Bodego z eq i skilami i co miesiąc 50zł przelewem na ISa, ( ściągane jako dług od kolegi więc bedzie to przez jakiś rok potem NO-IS ). Ogólnie chodzi mi o to czy warto wracać na PL ?

Graj Samos, fajna atmosfera i ceny. Warto wracać (dodali te skrzynie z ISem a ludzie płaczą) xD

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

jeśli masz tyle $$$ na itemshop oraz możesz kupić sobie postać / yangi to czemu nie możesz wracać i to śmialo (polecam Negros)

Opublikowano

Jakie skrzynie ? oO

Graj Samos, fajna atmosfera i ceny. Warto wracać (dodali te skrzynie z ISem a ludzie płaczą) xD

Jakie skrzynki ? oO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...