Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje 3 rzeczy.

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Jest jakiś nowy wygląd całej tibii do najnowszego clienta ?.

2.Pamiętam, że kiedyś miałem druida 17 lvl, i orałem na jakichś runach (raczej zielonych) co sam je tworzyłem i pizgałem potworki na elf fortress w venore. Mógłbym tak dalej robić czy coś się zmieniło w tym kierunku ?.

3.Są jakieś poradniki jak zacząć daną klasą ? jak tak to podajcie.

Secura/Harmonia/Pacera, gra tu ktoś ? są to serwery warte uwagi ?lubie gdzie jest dużo graczy tylko pytanie czy warto tam grać.

Opublikowano

A w tym poradniku wyczytałem, że najlepiej do venore iść lecz ja jestem w thais i jedyny sposób skillowania to trolle (bynajmniej ja tak myśle, bo to jeden duży spot trolli gdzie spearów nie musze kupować).

Więc gdzie w thais jest najlepsze miejsce do skillowania na palladynku 14 lvl ? (skilluje tylko spearami)

Opublikowano

Możesz się przetransportować z Thais do Venore. (125gp bodajże)

Jeżeli chodzi o Thais, to na norcie, jest duży spot, odbij w którąś stronę i spokojnie możesz skillować, chociaż w zależności od serwera, może tam być sporo osób.

Jeszcze możesz iść na cmentarz (w drodzę na Trolle North), jest taka dziura i tam jest kilka trolli.

Opublikowano

Ale chodzi ci o duży spot trolli na norcie "północy" ?, jeśli tak to najlepiej do jakiego tam poziomu skillować ?

Opublikowano

Ale chodzi ci o duży spot trolli na norcie "północy" ?, jeśli tak to najlepiej do jakiego tam poziomu skillować ?

Tak chodzi o spot na północy. Myślę, że z 40/40, bo będziesz szybko zabijał Trolle, więc będziesz musiał się przerzucić na coś innego.

Najlepiej, żebyś później (jak będziesz miał troszkę większy skill) kupił sobie trochę kamieni i znalazł jakiegoś 30s/d żeby stawił Ci Monka.

Opublikowano

Distance 41/Shielding 27, czyli teraz najlepiej nie bić trolli tylko żeby one mnie biły i nabić 40 shieldingu i na rotwormy, tylko gdzie ?

Opublikowano

Distance 41/Shielding 27, czyli teraz najlepiej nie bić trolli tylko żeby one mnie biły i nabić 40 shieldingu i na rotwormy, tylko gdzie ?

Chodźby tam gdzie Trolle, albo na Venore.

Opublikowano

Dobra to skille zaczne jakoś dobijać, ale co z eq bo z tym daleko nie zajde, co najlepiej zrobić by coś tam zdobyć ?

Opublikowano

Dobra to skille zaczne jakoś dobijać, ale co z eq bo z tym daleko nie zajde, co najlepiej zrobić by coś tam zdobyć ?

Bić potwory. Dobij 20 i idź na Desert Quest, zarobisz te 10k i kupisz już jakieś "lepsze" eq.

Opublikowano

Okej, to poskilluje może do tej 50 na distance i dobije jakiś shielding, jak nabęde 20 lvl to odezwe się ^^.Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...