Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki internet na kartę wybrać?

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Planuję zakupić jakiś internet na kartę, tylko zastanawiam się w jakiej sieci. Możecie coś polecić? Argumenty pls...

Opublikowano

Do telefonu / tabletu ? Ja korzystam z Play 4GB /mc ,płacę 19,99zł miesięcznie ,starcza aż nadto ,a nawet za dużo

Opublikowano

Do telefonu / tabletu ? Ja korzystam z Play 4GB /mc ,płacę 19,99zł miesięcznie ,starcza aż nadto ,a nawet za dużo

Do telefonu. To jest na kartę cży abonament?

Bywalec
Opublikowano

kup zwykly starter play na karte, za 10zł masz 1Gb internetu

.

Opublikowano

kup zwykly starter play na karte, za 10zł masz 1Gb internetu

Jaką prędkość osiaga?

Opublikowano

Dostałem kartę ,podpisałem umowę (znaczy mama podpisała :D ) i co miesiąc przelewam 19zł :)

A jakie prędkości osiąga?

Opublikowano

Ja mam Orange Free. Ładuję za 100zł raz na pół roku i mam 8GB neta. Prędkość 6 Mbit/s

Dzieki, ja zastanawiam się nad Play, bo za 20zl mam 2GB

Opublikowano

Ja mam z Playa.

Tylko szybko mi sie ten transfer kończy :D

Transfer szybko ci się kończy bo w płatu to transfer oszukany mają. Kiedyś miałem internet mobilny od nich 10 gb , a po zużyciu 7 GB mi się skończył o.O
Opublikowano

Ja Ci polecam normalny starter z T-mobile i wykupienie pakietu 6GB internetu za 30 zł

Mogę prosić o link? Nie mogę znaleść ;/

Opublikowano

Tak jestem, jestem po przeprowadzce więc nie mam normalnego, dlatego korzystam właśnie z tego, jak coś mi pobiera to 400-500kb /sec

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Tak jestem, jestem po przeprowadzce więc nie mam normalnego, dlatego korzystam właśnie z tego, jak coś mi pobiera to 400-500kb /sec

A mógłbyś zrobić test na speedtest net i podeslac? ;)

Opublikowano

Ten koleś uratował mi dupsko i mam neta :D ale równie dobrze możesz też kupić zwykłą kartę do dzwonienia i kupić sobie pakiet interentowy za 10 zł 1 gb a prędkość w tym http://www.mpcforum.pl/topic/1178410-nie-masz-dostepu-do-internetu-nie-zawsze-masz-internet-wbijaj/  jest bardzo dobra a w tym na kartę zwykły do dzwonienia to taki na mpc i trochę na yt ale też jest dobry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...