Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy [Rozmowy o Wszystkim].

LiX

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Jako że kwitnie nam piękna dyskusja w profilu Demonbuddy [Tutorial] a temat powinien być zamknięty niedługo postanowiłem utworzyć posta do rozmowy o ww programie :)

Opublikowano

O, to bardzo dobrze się składa, bo akuratnie mam pytanie -> Wczoraj ściągnąłem demonbuddy, bo chciałem wyexpić postać robiąc kampanię automatycznie i jakiego profilu bym nie ustawił (włącznie z tymi na 70) to po paru minutach wywala mi się demonbuddy. Ludzie na forum też mają ten problem, niektórym podobno pomaga cofnięcie do nieco starszej wersji, ale ja niestety nie mam do niej dostępu. Gdyby ktoś miał to będę wdzięczny za upload. Pozdrawiam, Piotrek.

0uES3X4.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Starsza wersja = wersja z przed patcha. Na forum jeżeli jest uaktualniona to nie ma starszej dostepnej na nim. Ja osobiście używam najnowszej ( official relase nie beta) i nie mam problemu z wywaleniem po paru minutach. Jaki masz SO i czy masz zainstalowane NetFramework oraz C++. Polecam Buddywizard który zrobi to za Ciebie automatycznie. Jeżeli to nie pomoże to napisz :)

ps. Jaki profil używasz i czy masz D3 z RoS.

Opublikowano

Ok, odpowiem na pytania po prostu :D.

1. Używam oficjalnej wersji ze strony, nie bety.

2. Windows 8

3. Mam NetFramework i C++, korzystałem z buddywizarda

4. Mam diablo 3 z RoS

5. Używam profilu (a raczej próbuję) " Act 1 by rrrix " robiący kampanię.

niestety, nie mogę nic zaradzić, próbowałem reinstallu, aktualizacja trinity i questtools, ale nic z tego :F. Beta tak samo się wywala. Mógłbyś wrzucić jakiś działający u ciebie profil żebym mógł przetestować?

0uES3X4.jpg

Opublikowano

Ok, dziękuję za info. Cały problem w tym, że ludzie od nich na forum supportu nie dają jasnej odpowiedzi tylko bzdury a'la "przeinstaluj wszystko co masz i będzie ok", a threadów na forum im przybywa :P. No nic, trzeba na trochę odpuścić oszukiwanie :). Pozdrawiam, dzięki za odpowiedź @Alve i @LiX

0uES3X4.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Przy używaniu profilu od D3community nie ma problemu z zawieszaniem się. Przynajmniej u mnie. Używam oficjal Relase i najnowsze updaty pluginów.

Opublikowano

System.Exception: Element TrinityOOCToggle is not supported. Please check your XML and try again. (<TrinityOOCToggle SetTrue="False" />) Line 24

at ..(PropertyInfo , XElement , Object )

at Zeta.XmlEngine.XmlEngine.Load(Object obj, XElement element)

at ..(XElement , Type )

at ...(XElement )

at System.Linq.Enumerable.WhereSelectEnumerableIterator`2.MoveNext()

at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection)

at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source)

at ..(XElement , PropertyInfo )

at ..(PropertyInfo , XElement , Object )

at Zeta.XmlEngine.XmlEngine.Load(Object obj, XElement element)

at Zeta.Bot.Profile.Profile.Load(XElement element, String path)

at Zeta.Bot.Profile.Profile.Load(String path)

at Zeta.Bot.ProfileManager.Load(String profilePath, Boolean rememberPath)

Pomoze ktos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...