Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft za PL

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,planuje kupić minecraft'a za PLN.Ale gdzie jeszcze mogę kupić przelewem bo na minecraft.net jest za 

@Edit

Np. jakbym chciał kupić minecraft'a przez PaySafeCard,to za ile bym musiał doładować,ile by mi zostało.

Kto mi pomorze dostaje limit like.

Opublikowano

Witam,planuje kupić minecraft'a za PLN.Ale gdzie jeszcze mogę kupić przelewem bo na minecraft.net jest za 

@Edit

Np. jakbym chciał kupić minecraft'a przez PaySafeCard,to za ile bym musiał doładować,ile by mi zostało.

Kto mi pomorze dostaje limit like.

Polecam PaySafeCard. Wyjdzie Cię to 83,66 ZŁ (przybliżmy to do 84 ZŁ).

Zakładasz konto mypaysafecard, wpisujesz tam wszystkie swoje piny i konto zostało doładowane na kwotę 100 ZŁ.

Dlaczego 100 ZŁ? Licząc, że kupisz 5x20 ZŁ PaySafeCard, to od 100-84=16 ZŁ - ta kwota zostanie Ci cały czas na twoim koncie mypaysafecard i one będą tam cały czas bezpieczne.

Zakup jest dosyć szybki, bo logujesz się na swoje konto minecraft, potem wybierasz opcję PaySafeCard w zakupach, logujesz się na konto mypaysafecard i potwierdzasz transakcję. Premium zostanie nadane natychmiastowo.

8372383248.png
Opublikowano

Polecam PaySafeCard. Wyjdzie Cię to 83,66 ZŁ (przybliżmy to do 84 ZŁ).

Zakładasz konto mypaysafecard, wpisujesz tam wszystkie swoje piny i konto zostało doładowane na kwotę 100 ZŁ.

Dlaczego 100 ZŁ? Licząc, że kupisz 5x20 ZŁ PaySafeCard, to od 100-84=16 ZŁ - ta kwota zostanie Ci cały czas na twoim koncie mypaysafecard i one będą tam cały czas bezpieczne.

Zakup jest dosyć szybki, bo logujesz się na swoje konto minecraft, potem wybierasz opcję PaySafeCard w zakupach, logujesz się na konto mypaysafecard i potwierdzasz transakcję. Premium zostanie nadane natychmiastowo.

A będą jakieś naliczone koszty przez PSC,bo coś tam czytałem.

Opublikowano

Znam sposób za sms. 24 złoty bodajże. Kupiłem ale Od razu nick i haslo masz ale mozna zmienic haslo ;D Mi dało: RebellionK. Zle te nazwy nie są ;d

c11c12d55ca16f03ac448b472d9aae0a.jpg

Opublikowano

Jak kupować premium, to trzeba tylko na minecraft.net

Jak kupisz gdzie indziej to nie masz pewności, że nie zostanie zablokowany.
Fiberhost tak miał. Sprzedawali, a jak zostały zablokowane, to potem ludzie ich od oszustów wyzywali

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Mojang nie ma resellerów.
Więc wszystkie premki sprzedawane nie ze strony minecraft.net mogą zostać zablokowane przez Mojang i kasa w błoto.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...