Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

choroba

odwal sie kappa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam załozyłem na tym forum specjanie dla tego tematu

a więc tak od urodzenia najprawdopodobniej mam stulejke, nie moge walic konia itp, bo strasznie boli. dowiedzialem sie, ze sam tego nie wylecze. gdzie moge sie udac z tym? do lekarza czy do szpitala? czy operacja boli i ile trwa

Opublikowano

Podejrzewam, że zaraz poleci fala oskarżeń o troll i wgl, ale jeżeli serio piszesz, to udaj się z tym do lekarza, sam nic nie poradzisz, choć zależy jak bardzo ta stulejka "zwężona" 

Myślę, że do szpitala od razu nie ma co lecieć, idź do lekarza rodzinnego, on na pewno doradzi co robić.

PS. Ile masz lat ?

Opublikowano

Podejrzewam, że zaraz poleci fala oskarżeń o troll i wgl, ale jeżeli serio piszesz, to udaj się z tym do lekarza, sam nic nie poradzisz, choć zależy jak bardzo ta stulejka "zwężona" 

Myślę, że do szpitala od razu nie ma co lecieć, idź do lekarza rodzinnego, on na pewno doradzi co robić.

PS. Ile masz lat ?

to znaczyy jak to zwężona mam 14 lat :P

Pomyliłeś te forum z samosią czy czymś podobnym.Idz do lekarza on wyjąsni Ci wszystko:)

wypad cwelu 

Opublikowano

No to najpierw porozmawiaj z rodzicami. Wiem, że to wstydliwy temat, ale cóż.

PS. Tylko nie mów im, że nie możesz konia walić i chcesz do lekarza, zrób to w bardziej dyskretny sposób :D

Opublikowano

to znaczyy jak to zwężona mam 14 lat :P

wypad cwelu 

Hah o co Ci chodzi dzieciaku?Napisałem Ci żebyś się wybrał do lekarza a ty''wypad cwelu''?Nie rozumiem twojego chamskiego zachowania.

Opublikowano

Sam to odkrył ?  o.O

Więc pomów z nim o tym, czytałem gdzieś, że im jesteś starszy tym trudniej to "wyleczyć", wiem coś o tym.

@down omg daj spokój, ten temat ma mu pomóc więc przestań spamować.

Opublikowano

haha gayyy :D

stary mu grzebie w majtach xDD

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

W twoim wieku najprawdopodobniej konieczny będzie zabieg poszerzania, lecz nie gwarantuje ulgi, po jakimś czasie stulejka może wrócić, dlatego lepszym wyjściem jest obrzezanie (całkowite usunięcie  napletka)

Opublikowano

W twoim wieku najprawdopodobniej konieczny będzie zabieg poszerzania, lecz nie gwarantuje ulgi, po jakimś czasie stulejka może wrócić, dlatego lepszym wyjściem jest obrzezanie (całkowite usunięcie napletka)

Co skutkuje zmniejszeniem wrażliwości na bodźce dotyku itp.

Skacio to słaby troll, 2/10 w skali bakłażana. To że ojciec zagląda komuś do bielizny, to nie jest to popęd pedofilii, ale jako ojca interesuje go zdrowy rozwój dziecka.

W sumie lepiej niż później, ja w wieku 8 lat miałem podobnie, ale wizyta u lekarza i po kilku msc. problem znikł. Nie mam problemu z ruchami frykcyjnymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...