Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG na długie godziny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiejs gierki ktore mnie wciagnie fajne by bylo gdy by była po polsku i cieszyla sie spora iloscia graczy.

Grałem w: 

-Metin2

-Neverwinter

-Allods

-RoyalQuest

-NoStale

NO PAY TO WIN !

Opublikowano

@up Oszalałeś? To największy P2W jaki istnieje na rynku, tuż po Allodsie albo na równi z nim.

C9 jest w połowie po PL ale nie ma sensu po PL w niego grać, chociaż to MORPG jest, dungeony dokładnie. Lineage 2 jest po PL chyba, ale nie wiem jak z itemshopem

fs.png

Opublikowano

A co do C9 to gra ktos polecacie ta gre ?

No, ja bardzo polecam. Według mnie jedna z najlepszych gier MMORPG. Pełno misji, ładna grafika, dużo umiejętności, zajebiste klasy oraz prace itd.

Zagraj, a się przekonasz. ;)

Opublikowano

No, ja bardzo polecam. Według mnie jedna z najlepszych gier MMORPG. Pełno misji, ładna grafika, dużo umiejętności, zajebiste klasy oraz prace itd.

Zagraj, a się przekonasz. ;)

Jak Tiestooo poleca to pobieram , a słuchaj jak z graczami na Polskim serwerze ?

Opublikowano

~WoW

~Path of Exile (może nie jest to typowe mmorpg tylko HnS ale gra świetnie się rozwija, ma już sporą ilość graczy iiiii uzależnia :D)

~Tibia

Lub czekaj na nadchodzący EverQuest:Next

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...