Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dogry.pl - Pomocy :c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Zarejestrowałem się na Dogry.pl gdyż chce uzyskać punkty i wydać te punkty na RP do League of Legends.
Wie ktoś jaki najlepiej reklamy/gry robić za któr napewno dostanimy te punkty? Pytam się gdyż nie chce wydawać Realnej kasy na jakieś skiny ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Witam.

Zarejestrowałem się na Dogry.pl gdyż chce uzyskać punkty i wydać te punkty na RP do League of Legends.

Wie ktoś jaki najlepiej reklamy/gry robić za któr napewno dostanimy te punkty? Pytam się gdyż nie chce wydawać Realnej kasy na jakieś skiny ;)

Z gier za wszystko jest na 100%, jeżeli nie działa to piszesz do supportu i oni ci przydzielają pkt.

Opublikowano

Ja jako moderator na serwisie dogry.pl polecam ci zagrać w gry za pkt i odpowiadać na pytania codziennie się logować oraz wrzucać obrazki Z DANEJ GRY

Opublikowano

Ja grałem w gierki i zawsze na nowym koncie miałem minimum 1500 pkt. Oczywiście chodzi mi  o gry typu "Rozegraj 5 gier" czy "Ukończ tutorial" a nie jakieś wbijanie lvli w tych przegladarkowych.

Możesz też popisać do supportu, że nie dali Ci PKT za grę. Możesz nawet kłamać ja skłamałem z 4 razy i mi dali za tą samą grę bo oni nawet screenów nie oglądają..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...