Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SuperxD-serwer który nie ma przyszłości

restes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chciałbym was zapytać jakie macie zdanie na temat serwera SuperxD ja naprzykład dostałem bana za to że za szybko expie gm próbował mi na siłe wmówić że używam bota mimo że go nie używałem daje kolegą eq z bonami które nie są możliwe do nabicia ukłądy na serwerze czy to jest to co ma nas zachęcić do gry? wypowiadajcie się na ten temat

Opublikowano

Coś musiało Ci się pomylić. Superxd to hosting stron WWW ;) Popraw swój temat, a dokładniej nazwę serwera, o którym chcesz rozpocząć dyskusje. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

chodzilo mi o ten serwer

http://s1priv.superxd.pl/ 

patologia

Jeśli Ci chodzi o ten serwer, również zgadzam sie z faktem, że ten serwer po prostu nie ma sensu bycia. jeśli GM wmawia graczowi, że używał bota a tak nie było, to radzę omijać takie serwery z daleka. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Jeśli Ci chodzi o ten serwer, również zgadzam sie z faktem, że ten serwer po prostu nie ma sensu bycia. jeśli GM wmawia graczowi, że używał bota a tak nie było, to radzę omijać takie serwery z daleka. 

To nie metin...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...