Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany grafik, webdesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Wiem, że to "pomoc na serwerze", ale na swój sposób jest to tematycznie związane.

Poszukuję jak zaznaczyłem w temacie, grafika webdesignera, nie interesuje mnie jak zajebiste wykonujesz sygnaturki i temu podobne drobnostki, poszukuję osoby z skilem, dla której pojęcia:

• identyfikacja wizualna,
  • layout
  • wizytówka
  • logotyp
  • grafika wektorowa (opcjonalnie)

Nie są obce i potrafi wykonać projekty wymienione powyżej.

Wiek nie gra roli, liczą się umiejętności, talent i "to coś".

Osoba ta miałaby świadczyć usługi graficzne pod patronatem mojej działalności (jestem webdeveloperem), dla potencjalnych klientów, nie tylko z branży metina.

Warunki, forma rozliczenia i temu podobne? PW - nie wiem, czy mogę tu tak otwarcie o tym pisać. W skrócie tylko dodam "na ile projekt wycenisz, tyle zarobisz". 

Pozdro.

Aha, formy kontaktu są następujące:

1. GG podane w profilu

2. Skype: maciejbruz

3. mail: [email protected]

4. PW tu

Jak już piszesz to pamiętaj o poprawnej polszczyźnie, przedstawieniu się i próbce prac.

Opublikowano

Proszę moderatora o dodanie prefiksu lub dopisanie do tytułu, że poszukuję grafika, webdesignera. .

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak jest z nim teraz, ale kiedyś był niezłym urwisem. Do dnia w którym ostatni raz z nim pisałem, napisałbym, że go nie polecam.

Mam nadzieję, że kolega się zmienił :)

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak jest z nim teraz, ale kiedyś był niezłym urwisem. Do dnia w którym ostatni raz z nim pisałem, napisałbym, że go nie polecam.

Mam nadzieję, że kolega się zmienił :)

Ludzie się zmieniają, dojrzewają, mam obecnie inne perspektywy ;)

Opublikowano

Jestem na GG.

Nawet z nim nie zaczynaj rozmowy, złodziej 15 konto na MPCforum, same hejty na niego. Poszukaj tematów jego, z 20 "Nie poleceń".

@Oczywiście polecam, bardzo miła osoba.

Zna się na tym co robi, i myśli co robi.

Oczywiście jak pisałem jeszcze raz gorąco polecam.

P.S: Wkońcu, dojrzałeś xD

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Nawet z nim nie zaczynaj rozmowy, złodziej 15 konto na MPCforum, same hejty na niego. Poszukaj tematów jego, z 20 "Nie poleceń".

@Oczywiście polecam, bardzo miła osoba.

Zna się na tym co robi, i myśli co robi.

Oczywiście jak pisałem jeszcze raz gorąco polecam.

P.S: Wkońcu, dojrzałeś xD

Złodziej, 15 konto, serio? To jest w sumie moje najstarsze konto, od kiedy na nie wróciłem, widziałeś jakiekolwiek hejty? ;)

No tak, miejmy ból dupy o coś, co miało miejsce X lat temu :>.

Opublikowano

Złodziej, 15 konto, serio? To jest w sumie moje najstarsze konto, od kiedy na nie wróciłem, widziałeś jakiekolwiek hejty? ;)

No tak, miejmy ból dupy o coś, co miało miejsce X lat temu :>.

Ziooomuś, chodziło mi o tego kolesia co kazał Ci wejść na GG. xD

Przecież napisałem "@" polecam itp xD

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Ziooomuś, chodziło mi o tego kolesia co kazał Ci wejść na GG. xD

Przecież napisałem "@" polecam itp xD

Wybacz, jestem wyczulony na wszelakie wrzuty w moich tematach :D

Opublikowano

No cześć dzieciak , pamiętasz mnie ?

Kiedyś Cię lubiłem ,ale potem za bardzo zacząłeś kozaczyć swoimi Pr0 botterami i ogółem tym że "możesz zniszczyć każdy serwer". Trochę śmieszne to było przy tym fakcie że na Balantie włamali się z 5 razy przez stronę i z 5 razy przez SSH który też rzekomo zabezpieczałeś.

Słyszałem że robisz serwer lamerem. Heh

no nic na razie neutral bo trochę go nie było nie wiadomo czy się ogarnął.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

No cześć dzieciak , pamiętasz mnie ?

Kiedyś Cię lubiłem ,ale potem za bardzo zacząłeś kozaczyć swoimi Pr0 botterami i ogółem tym że "możesz zniszczyć każdy serwer". Trochę śmieszne to było przy tym fakcie że na Balantie włamali się z 5 razy przez stronę i z 5 razy przez SSH który też rzekomo zabezpieczałeś.

Słyszałem że robisz serwer lamerem. Heh

no nic na razie neutral bo trochę go nie było nie wiadomo czy się ogarnął.

Nie nazywaj mnie dzieckiem, na wstępie. Wolałbym zapomnieć, ale niestety pamiętam :>. 

Jak mi kopsniesz dowodem, że przez stronę miał miejsce jakikolwiek inject, to obiecuję Cię odwiedzić z kratą, SSH zabezpieczał vortax jak i wszystko inne, a to, że sensual dorwał keyloggera to inna bajka, nie? 

Nie będę pisał, kto tu kozaczył ; )..

To tylko taka mała adnotacja do posta, z resztą bardzo miła.

Opublikowano

Polecam murzaja!

Polecam bo pała poleca xD . Kontakt dobry,wszystko na czas.I raczej jak badar się do czegoś bierze to to zrobi :)

Opublikowano

Nie nazywaj mnie dzieckiem, na wstępie. Wolałbym zapomnieć, ale niestety pamiętam :>. 

Jak mi kopsniesz dowodem, że przez stronę miał miejsce jakikolwiek inject, to obiecuję Cię odwiedzić z kratą, SSH zabezpieczał vortax jak i wszystko inne, a to, że sensual dorwał keyloggera to inna bajka, nie? 

Nie będę pisał, kto tu kozaczył ; )..

To tylko taka mała adnotacja do posta, z resztą bardzo miła.

Dowody były wiele razy Ci pokazywałem nie widziałem potrzeby trzymać ssów z admin panelu z balanti. A przez SSH dobrze wiesz że były włamy bo nawet kiedyś wbiłem do Ciebie na ts-a balanti po tym jak zbanowałem na swoim tsie jakiegoś dzieciaka od ciebie który mi przyszedł i powiedział "dawaj moda jestem od welnesa" haha smiechłem ostro. I wbiłem na ts-a tak jak chciałeś i się z Ciebie śmiałem że macie SSH dziurawe i sam mówiłeś "ta wiem potem poprawię".

Robiłeś dużo głupich rzeczy ja co prawda też no , ale to temat nie o mnie tylko o tobie.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Dowody były wiele razy Ci pokazywałem nie widziałem potrzeby trzymać ssów z admin panelu z balanti. A przez SSH dobrze wiesz że były włamy bo nawet kiedyś wbiłem do Ciebie na ts-a balanti po tym jak zbanowałem na swoim tsie jakiegoś dzieciaka od ciebie który mi przyszedł i powiedział "dawaj moda jestem od welnesa" haha smiechłem ostro. I wbiłem na ts-a tak jak chciałeś i się z Ciebie śmiałem że macie SSH dziurawe i sam mówiłeś "ta wiem potem poprawię".

Robiłeś dużo głupich rzeczy ja co prawda też no , ale to temat nie o mnie tylko o tobie.

Robiłem, Ty też, ktoś inny również, wniosek? Każdy robił głupie rzeczy.

Nie chce mi się przeszłości rozdrapywać, ale nie lubię, jak się moją pracę bezpodstawnie oczernia. W przypadku nowego CMS'a chyba nawet zamówię u jakiejś agencji sprawdzenie pod kątem bezpieczeństwa, po co? Dla papierka ;>.

To ostatni offtopicowy post, w sumie wstawka, bo dół jest "topicowy". Jak coś jeszcze "prywatnego" to na pw.

@Top, refresh, dalej poszukuję chętnych osób ;).

Opublikowano

@Up , up , up. Poszukiwany dalej człek, który wie co robi i chce zarobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...