Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Warto iść na kierunek, który podałem wyżej? Inne kierunki mnie średnio przekonują. Jeżeli ktoś był to czy mógłby wyrazić swoją opinię?

Opublikowano

Nic ciekawego oraz nic po tym nie ma.
To jest szkoła żeby tylko skończyć ją i tyle.

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

moja kolezanka na tym jest

nic ciekawego jej zdaniem

uczysz sie o jedzeniu i wgl..

potem cos tam obierasz w kuchni, ewentualnie cos gotujesz

Opublikowano

Ten kierunek jest popularny, ludzie którzy tam chodzą zachwalają sobie ten kierunek :P 

Nie rozumiem, czemu tak neg. sie o tym wypowiadacie? ;)

Opublikowano

negatywnie sie wypowiadaja bo nie byli to nie wiedza jak tam jest, a jak nie wiedza jak tam jest to chyba oczywiste, ze sie beda negatywnie wypowiadac :D

Opublikowano

Mi głównie zależy na tym by ją skończyć i zostać np. kucharzem.

PS: Do zawodówki nie pójdę.

Jeśli chcesz zostać kucharzem a nie chcesz iść do zawodówki to idź tam bez zawahań..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nic ciekawego oraz nic po tym nie ma.

To jest szkoła żeby tylko skończyć ją i tyle.

Nic nie ma po tym ? .... widac jakie masz pojecie... :)

to jest kierunek ponadczasowy... ludzie zawsze jedli, jedzą i jeść będą ;)

Jesli odnajdujesz sie jako kucharz to jak najbardziej polecam, tylko przykładaj sie żeby zdac ta mature przynajmniej ;)

Opublikowano

Ta szkoła jest tylko tak do jaj, po niej i tak będziesz mył gary na zmywaku, a nie jakieś dania gotował, to jest taki pic na wodę tak samo jak z mechatroniką.. kto to będzie potrzebował.

Opublikowano

Jeśli chcesz zostać kucharzem a nie chcesz iść do zawodówki to idź tam bez zawahań..

Nic nie ma po tym ? .... widac jakie masz pojecie... :)

to jest kierunek ponadczasowy... ludzie zawsze jedli, jedzą i jeść będą ;)

Jesli odnajdujesz sie jako kucharz to jak najbardziej polecam, tylko przykładaj sie żeby zdac ta mature przynajmniej ;)

Tak naprawdę to nie interesuje mnie prawie nic i nadal nie wiem do jakiej szkoły pójdę. Do liceum nie pójdę bo trzeba iść na studia + brak zawodu w razie czego jakby się matury nie zdało. Gastronomia to jedyny kierunek, który mnie CHOĆ TROCHĘ interesuje oraz wykonywanie pracy jako kucharz nie jest takie złe. Mechanik, budowlanka to nie moja bajka. Nie mam nic pojęcia o tym. 

Opublikowano

Kierunek dosyć fajny, ale wkurza mnie rozszerzona chemia..

Mam tam kilku znajomych i z tego co się orientuję to mają rozszerzoną biologię, a nie chemię ale może się mylę.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Mam tam kilku znajomych i z tego co się orientuję to mają rozszerzoną biologię, a nie chemię ale może się mylę.

Jest chemia i biologia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...