Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---------------------
----------------
------------
---------
------
----
---
- Reklama
---
----
-------
----------
------------
--------------------

q1dUrYj.png

Siemanko, pewnie znasz moje serwery, autorskie skrypty, lecz mało graczy :(.

Teraz to ma się odmienić! Serwer RPG + Autorskie skrypty,pluginy,Miła atmosfera.

Zapowiadam wam... Najlepszy serwer RPG..

x3FI4dz.png

Serwer by posiadał 250 Slotów (jak na RPG dużo). Dobrane do siebie Zadania i Wyzwania wybrane przez administratorów , Fajne nagrody za questy , Nowe zbroje , Poziomy , Bossy , Poprostu tylko GRAĆ!

n6Sznde.png

Jak mogliście zauważyć to tylko zapowiedź. Myślę ,że serwer się uda i ogarniemy wszystkie pluginy oraz skrypty do HMM.. 25 Maja.. Chciałbym żeby serwer byłby sławny! Dużo graczy = Miła Atmosfera = Fajne granie na RPG! .25 Maja zrobie osobną prezentację i dam wam IP!

YO~~! 

sUhsdlV.png

mc.x-hardcore.eu!
OTWARCIE SOBOTA o 17:00! (29.08.15)r)

Opublikowano

Kompletnie nie ma nic napisane o tym serwerze. Do tego ani jednego screena. No i muszę Cię rozczarować - nie znam Twoich serwerów ani autorskich skryptów. A w tej ubogiej prezentacji (trudno to nawet prezentacją nazwać) nic mnie nie zachęca.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Kompletnie nie ma nic napisane o tym serwerze. Do tego ani jednego screena. No i muszę Cię rozczarować - nie znam Twoich serwerów ani autorskich skryptów. A w tej ubogiej prezentacji (trudno to nawet prezentacją nazwać) nic mnie nie zachęca.

Przykro mi ale gdybys dokladnie czytal przeczytal bys ze to Tylko Zapowiedz! Narazie nic nie ma Spawnu , pluginow nic nie ma . Jak ci mam dac ss? 24 Maja zrobie dokladna prezentacje (ta zrobilem w 5sec w gimpie)

mc.x-hardcore.eu!

Opublikowano

Mysle ze zrobie pare fajnych klas np : Wojownik , Ninja , Szaman , Sprinter , i jakies inne wymysle :)

Wojownik - z wzwrastajacym level dostaje wiecej expa za questy i nowe itemki .

Ninja - z wiekszym lvl dostaje swoje zbroje i sztylety oraz fryzury (nowosc WOWW FRYZURY W MC!)

Szaman - z wiekszym poziomem dostaje rozdzki i lepsza magie.

Sprinter - z wiekszym lvl staje sie szybszy i zadaje wiecej obrazen

Wszystkie klasy beda cos dostawac po questach :-)

mc.x-hardcore.eu!

Opublikowano

ale mi chodzilo o klasy np z heroes lub myrpg(polecam te pluginy)

ze np tylko lucznik moze uzywac luku i ma skile typu ostra strzala

Opublikowano

Mysle ze zrobie pare fajnych klas np : Wojownik , Ninja , Szaman , Sprinter , i jakies inne wymysle :)

Wojownik - z wzwrastajacym level dostaje wiecej expa za questy i nowe itemki .

Ninja - z wiekszym lvl dostaje swoje zbroje i sztylety oraz fryzury (nowosc WOWW FRYZURY W MC!)

Szaman - z wiekszym poziomem dostaje rozdzki i lepsza magie.

Sprinter - z wiekszym lvl staje sie szybszy i zadaje wiecej obrazen

Wszystkie klasy beda cos dostawac po questach :-)

Dobrym pomysłem będzie tez oprócz stworzenia klas, zrobienie kilkunastu profesji. Np. że uczony może być tylko magiem albo skrybą, a ranger tlko łucznikiem czy złodziejem itp.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...