Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary Klient DO Remix

MRMMati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem w tego remixa starego DO, ale szczerze to jest fajne może na godzine grania.. Na wylotach często się pada, nie da się uciec, zawsze jak jest 2 vs 1 to na 100% się pada.. Fajnie tak chwilke pograć, żeby przypomnieć sobie jak to było kilka lat temu, ale później się nudzi.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Grałem w tego remixa starego DO, ale szczerze to jest fajne może na godzine grania.. Na wylotach często się pada, nie da się uciec, zawsze jak jest 2 vs 1 to na 100% się pada.. Fajnie tak chwilke pograć, żeby przypomnieć sobie jak to było kilka lat temu, ale później się nudzi.

nowe DO też nie lepsze. Tylko 1 + że da się uciec (emp i niewida )

Opublikowano

Tak zapytam was o coś. Otóż, jak instaluję wersję 5,1 DO Remix z tej strony:   http://darkorbit-remix.tuars.com  to pokazuje mi error 1500, że muszę się najpierw zalogować. Więc klikam na tę stronę, klikam register i wyświetla mi się strona rejestracji oryginalnego DO. Co robić? Warto cokolwiek tam robić?

Opublikowano

Mam:

DO Remix 4.5 3D

DO Remix 2.1

DO Remix 5.3

DO Remix Arena 1.0

Jak chcesz ktoregos to pisz, zauploaduje, a potem bede wszystkie w nocy wrzucal i zrobie z nimi temat zeby wszyscy mogli...

@Edit

PS. Wszystkie dzialaja u mnie na win 8 pro 64bit, win7 home 64bit, win xp 32 bit

Opublikowano

Tak zapytam was o coś. Otóż, jak instaluję wersję 5,1 DO Remix z tej strony:   http://darkorbit-remix.tuars.com  to pokazuje mi error 1500, że muszę się najpierw zalogować. Więc klikam na tę stronę, klikam register i wyświetla mi się strona rejestracji oryginalnego DO. Co robić? Warto cokolwiek tam robić?

A no ściągnij 5.3, co się z 5.1 męczysz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...