Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EU WEST - Silver lepszy o 100% od Golda..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://screenshooter.net/3570227/gwmorjy

Przegrałem 3 gry.

Darius poszedłem na mida bo lux oczywiście z Golda powiedziala, że ona bierze na first picka Lux na mida... 

- First Pick Mid  GG WP

Przegrywałem linie przez ganki pantheona.. prosiłem o ganka jak i inne linie Nasus powiedział, że on musi farmić Q i gankować nie bedzie

- GG WP

Cassio wyszedłem z gry ze statami 0/4, gdy tylko do 10 min bot został zabity po 5 razy supp and adc, bo już miałem wkurwe tych trolli.

Defeat cassio co grałem to zajebisty Xin który grał na topie vs WuKong? wtf Xin vs WuKong na topie gg wp.. jeszcze że xin był last pickiem.

To przegrywał 0/3 i nadal budował się pod dmg.. a powinien złożyć coś tanky bo wukong srał na niego jak chciał to do 20 min xin mial 2/15 staty.

I tak się kurwa traci to co się zyskało. @_@ A te goldy V-IV na weście to najwieksze gówna jakie widziałem ^^..

20utztj.jpg

Opublikowano

To jest jakiś następny QQ temat czy o co w nim chodzi? Nub tim forefer, nigdy moja wina.

@AntyWarn : Postaraj się bardziej, z każdym da się dogadać.

empty

Opublikowano

Nie byles nigdy w platynie, nie wiesz co to gowno :)

Platyna to nie gowno. Wystarczy dobrze zagrac i jakos leci. Pickujesz postacie wnoszace cos do gry a nie jakies kontry etc...

@top : Znajdz pick ktorego bedziesz mainowal w ktorym bedziesz sie dobrze czul i careuj... Bo na polepszenie skilla to jest jedyna metoda,granie duzo z umyslem.

Opublikowano

Nie ma to jak skarżyć się na Team... Widzę, że ty challenger'owe plays'y robiłeś - 1/7 etc... Sad story bro.

h6IduA1.png

Opublikowano

Nie byles nigdy w platynie, nie wiesz co to gowno :)

@down

powiedzial gosciu, ktory ma ponad 300 rankedow i jest w plat IV chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

Co chwilę widzę tylko Silver to gówno, gold to jeszcze większe gówno, Platyna to okropne gówno. Pozdrawiam wszystkich cebulaczków z takim nastawieniem nic nie wbijecie :).

@AntyWarn

Z tego co widzę to po prostu sam źle grałeś... Skup się na własnych błędach. Jak to kiedyś powiedział pewien streamer - "Focus on your own play and Elo will come to you".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...