Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Trenix.pl [Dedyk][Easy]

TrenixMetin2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To więc tak :

-Strona z tureckiej strony (PRAWA AUTORSKIE ZIELSKA)

-IPB-Nulled.

NIE POLECAM :>

Oj doigrasz sie w końcu...

Fakel, kolejny serwer? Ventris nie wypalił to teraz to?

Nie polecam ze wzgledu na administracje, mimo, że zapowiedź ładna.  W dodatku strona ta sama nawet :))

Padnie tak samo jak poprzednie twoje serwery, bez forgame jesteś zerem, razem z nimi również też bo razem łączycie jedna pojebana familiade.

Nie grajcie tu, nie karmcie pasożyta.

Opublikowano

Zmienicie wygląd dwóch ostatnich zbroi do pvp?

Bony wchodzą w max wartościach?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Co z rosami, obrona boga smoków? Oraz sa autopoty na serwerze?

Powiesz coś o bonusach? Max, 6/7 sa? Bs dozwolony? ;s

Nic nowego nie startuje, może pobiore jak klient czysty...

I macie tsa jakiegos aby wpasc z ekipa? Mam juz

Opublikowano

Server w miarę ciekawie się prezentuje lecz myślę ,że na tak prosty projekt za dużo osób nie przybędzie co równa się z małą ilością graczy .

Prezentacja zrobiona całkiem schludnie lecz nie jest ona najlepsza aczkolwiek życzę Wam powodzenia na starcie :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer posiada dość ciekawa opcje.

Trenix.pl - Web Player in game

79rovg.jpg

Jest to Autorski skrypt posiada parę funkcji gracz można glosować.

na serwerze mamy system anty-cheats automatyczne banowanie za haki typu wh itp..

O jezu , aż na taki pojebany pomysł bym nie wpadł, żeby dać odnośniki do filmików w grze ... To już lepiej by wyglądało normalne radio , ale nie filmy, no kto ci tego będzie używał ?

Ja nie mam absolutnie nic do gotowców, bo jednak ktoś musiał poświęcić czas , żeby takowy zrobić, ale no rozwala , mnie że 80% MPC forum, zamiast siąść sobie na czystych plikach, typu nie wiem no nawet Terenzo, bądź jakieś czyste 2k10, 2k12, wchodzą na MPC , a tam masa gotowców i ciągle te same serwery. Jak patrzę teraz to od około 1 roku każdy następny serwer identycznie posiada to samo, nie mówię tutaj o wyjątkach ale o większości.

Tak samo tutaj, siedliście pewnie zrobiliście parę poprawek które gówno wniosą do gry, a sam serwer pewnie tylko po to żeby zarobić na następny projekt, nie prawdaż?

A tak na koniec, gdybyście zrobili swoje pliki od przysłowiowego "zera", to mogę stwierdzić, że to będzie serwer roku, bo ten to jedynie kupa. Serwerem roku był wtedy gdy jego oryginalna wersja wystartowała po raz pierwszy, każda następna wersja jest jedynie gorszą kopią poprzedniego.

Opublikowano

Widzę pliki Cavisa.

Nie zagram nie polecam nikomu.

Serwery dobry na 1 dzień w porywach 2 

ventrisa..

Co z rosami, obrona boga smoków? Oraz sa autopoty na serwerze?

Powiesz coś o bonusach? Max, 6/7 sa? Bs dozwolony? ;s

Nic nowego nie startuje, może pobiore jak klient czysty...

I macie tsa jakiegos aby wpasc z ekipa? Mam juz

nie ma, autopoty o ile sie nie myle sa

6/7 jest ale nie klasowe

bs dziala

antycheats, hm, czyli jeśli z WASZEJ winy będę miał za dużo speeda i będzie mnie cofać to dostane bana? nice.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...