Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki pakiet antywirusowy wybrać

Gangsta7946

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Aktualnie jestem zaopatrzony w pirackiego antywirusa Norton Internet Security 2014 (wiem, że MPCforum nie toleruje piractwa, no ale cóż...) i chciałbym się zaopatrzyć w jakiś mocniejszy, lepszy pakiet antywirusowy.

Gram bardzo dużo w gry komputerowe przez internet takie jak np. Battlefield 4 i pobieram sporo przez torrenty i z chomikuj i chciałbym by mój antywirus blokował niektóre pliki znalezione w torrencie.

Moje parametry komputera to: 

CPU: Intel Core i5 4670 @ 3.40GHz (Technologia Haswell 22nm) Podkręcony z 3.40GHz na 3.70GHz
RAM: 8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 797MHz 
Płyta główna: Gigabyte Technology Co., Ltd. B85-HD3 (SOCKET 0)
Karta graficzna: 2047MB NVIDIA GeForce GTX 770 (CardExpert Technology)  Podkręcona do 4GB 

Używałem już wszystkie pakiety ESET, Avast, AVG i Norton, jednak myślę teraz nad Kaspersky. Liczę na liczne odpowiedzi :) 
Z góry dzięki :)
Opublikowano

Pakiety Kaspersky Internet Security oraz Kaspersky Total Security (PURE) są uważana za jedne z najlepszych pakietów zabezpieczających dla użytkowników końcowych.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

PURE posiada funkcję czyszczenia zbędnych danych i inteligentnego ich usuwania. Znaczy to tyle, że posiada bardziej zaawansowanego funkcje programów typu CCleaner.

Ponadto posiada narzędzie do zarządzania siecią domową, zaawansowane szyfrowanie danych za życzenie (lub automatycznie), oraz menadżer haseł, które też są szyfrowane.

Jednakże KIS jest w zupełności wystarczający dla zwykłego użytkownika. Oba te pakietu otrzymują takie same aktualizacje bazy definicji zagrożeń.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...