Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

email

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanko czy ze facebooka można zdobyć e maila kolegi ? Dodam ze gdy wchodze w informacje jest ukryty wiec czy sa jakies inne sposoby , błędy do pozyskania czyjegos emaila ?

Opublikowano

tia, nazwa konta ja przypisał sobie  ( widzisz ja w adresie strony konta   www.facebook.com/XXXXX ) + @facebook.com , dojdzie na mail przypisany do facebooka

WARUNEK : KTOŚ MUSI SOBIE WŁĄCZYĆ ADRES FACEBOOKOWY ( pocja jednak nie działa , dochodzi na maila przypisanego do konta )  ;)

np pisze

jan.kowalski  >>   [email protected]

jan.kowalski.29 >> [email protected]

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

aha jak przeczytałem 3 raz zakapowałem ;D a da się określic adres taki jak wiesz jest do logowania czyli taki jak podał podczas rejestracji. Nie ma żadnego błędu obejscia ? 

Opublikowano

nie bo to tylko alias do jego konta pocztowego, jeśli odpowie na email to poznasz adres ;)

p.s. to że znasz normalny adres nie znaczy że służy do logowania, ja np loguję się bez problemu na 4 adresach email na to samo konto fb

ADRES Z FACEBOOK.COM TEŻ SŁUŻY DO LOGOWANIA : czyl patrząc na mój przykład na adres [email protected] + hasło też się zalogujesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Zawsze możesz zintegrować sobie (jeśli np. używasz Windows Phone) Facebooka z kontaktami i wtedy facebook automatycznie zbiera Ci e-maile znajomych.

Opublikowano

zbiera mail ( alias do orygilanlnego maila )facebookowy, normalny tylko wtedy jak jest udostępniony publicznie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...