Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie 2- Gdzie kupić?

marciumega190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z grą Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie 2. Otóż na żadnym dobrym sklepie nie mogę jej znaleść. Allegro nie ufam, więc proszę o linka do jakiegoś sklepu, który ma tą grę. Z góry dzięki

Opublikowano

W sklepie nie kupisz. Nie ma jej już w sprzedaży.

Zostaje Ci tylko Allegro, lub inny tego typu portal, gdzie możesz kupić od kogoś.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Witam!

Mam problem z grą Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie 2. Otóż na żadnym dobrym sklepie nie mogę jej znaleść. Allegro nie ufam, więc proszę o linka do jakiegoś sklepu, który ma tą grę. Z góry dzięki

http://store.steampowered.com/app/32800/?snr=1_7_7_151_150_1

Sklep STEAM,  najlepszy jest według mnie do kupowanie gier. Jeśli jednak nie przypadnie Ci do gustu możesz poszukać na Ceneo(ale 100% uczciwości nie ma). ;)

Opublikowano

Próbowałem znaleźć nawet na Originie i też nie ma tej gry. Wygląda na to, że EA zapomniało o takich tytułach i nie wystawia ich już nigdzie, w sumie nic dziwnego jak serwery do gry wieloosobowej wyłączyli.

Więc pozostaje ci steam niestety.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...