Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nieobiektywność systemu rankingowego.

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym znów poruszyć kwestię lubianą i wszystkim znaną czyli system rankingowy. Czy wam też nie wydaje się on bardzo nieobiektywny? Uważam, że RIOT powinien wprowadzić gry rankingowe 1v1 które naprawdę oddawałyby nasze umiejętności. Co o tym myślicie?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ten system rankingowy jest bardzo dobry a Ty placzesz, poniewaz siedzisz w brazie :)

Wyzywasz go od brąza a Ty chwalisz system rankingowy, bo zostałeś wycarrowany zaiste ;)

@top

Kiedyś już na PBE wprowadzali rankedy 1v1 i 2v2 tak mi się wydaje, i tak, obecnie rankedy ssą, aby wygrać w takim goldzie/platynie potrzeba niezłego try hardu co odbiera przyjemność z gry.

Opublikowano

Ten system rankingowy jest bardzo dobry a Ty placzesz, poniewaz siedzisz w brazie

True Story.

@topic

Nie licz na to, że ktoś inny będzie Ci gry wygrywał... Takie coś zdarza się raz na kilkanaście meczy. Musisz sam grać na takim poziomie, żeby carry'ować swój zespół - ot cała prawda.

aby wygrać w takim goldzie/platynie potrzeba niezłego try hardu co odbiera przyjemność z gry

Każdy jest w takiej dywizji, na jaką zasługuje, a jeżeli uważa inaczej to gra soloq i stara się wyjść wyżej. Im trudniej jest Ci samemu wycarro'wać swoją drużynę ( bez przypadków skrajnych - afk etc.), tym bliżej jesteś swojego poziomu.

h6IduA1.png

Opublikowano

Lol to gra multiplayer, a nie 1v1. Wyjść z dywizji nie możesz i żal dupę ściska - mój team to nooby - to naucz się grać i ich wycarruj.

aby wygrać w takim goldzie/platynie potrzeba niezłego try hardu co odbiera przyjemność z gry

Nie wiem o jaki tryhard ci chodzi. Wyjście z golda 3 do platyny to dzień, 2 następne dni to platyna 5> plat 1 (mówię tu o dłuższym graniu).

Tryhard zaczyna się tylko i wyłącznie po lose spree - tak około 10/20.

League of Legends

Opublikowano

Gra dla zespołu. Ha Ha Ha. Dla mnie ta gra jest idiotyczna nie ze względu na dobieranych ludzi, bo bez problemu potrafię ich carrować, ale cholera jasna afkerów powinno się banować na 7 dni i zrobić coś w stylu dobierania graczy za tego którego wyjdzie, lub dać jakiegoś op bota. Wierzcie lub nie ale wszedłem do g1 i nagle sobie spadłem do g5 nie wiem dlaczego ale miałem najpierw 6 afków pod rząd co zaowocowało spadkiem do g2 a później prawieże co mecz miałem kogoś kto wychodził w 30 minucie... No i nie zgadniecie 70% tych ludzi to byli Polacy :O dziwne nie?...

A, potwierdzę że w silverze jak trafiał mi się afker to było to 1:50 :D

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Gra dla zespołu. Ha Ha Ha. Dla mnie ta gra jest idiotyczna nie ze względu na dobieranych ludzi, bo bez problemu potrafię ich carrować, ale cholera jasna afkerów powinno się banować na 7 dni i zrobić coś w stylu dobierania graczy za tego którego wyjdzie, lub dać jakiegoś op bota. Wierzcie lub nie ale wszedłem do g1 i nagle sobie spadłem do g5 nie wiem dlaczego ale miałem najpierw 6 afków pod rząd co zaowocowało spadkiem do g2 a później prawieże co mecz miałem kogoś kto wychodził w 30 minucie... No i nie zgadniecie 70% tych ludzi to byli Polacy :O dziwne nie?...

A, potwierdzę że w silverze jak trafiał mi się afker to było to 1:50 :D

Kolejny debil.

Opublikowano

Nie dziwne bo jakieś 80 % EUNE to polacy to kto ma Ci wychodzić, rusek?

Jest to  bezsensu powinni zostawić tak jak jest, a bot na wyższym poziomie i tak nie dorówna graczom, więc by tylko feedował.

dla Was ta gra jest tylko zespołowa jak wygracie... ale każdy może przegrać linię to każdy go zaczyna wyzywać to aż się odechciewa grać temu przegranemu z 0 % wsparcia drużyny.

Ja chat tylko traktuje, żeby napisać Drake,Baron czy SS

Opublikowano

True Story.

@topic

Nie licz na to, że ktoś inny będzie Ci gry wygrywał... Takie coś zdarza się raz na kilkanaście meczy. Musisz sam grać na takim poziomie, żeby carry'ować swój zespół - ot cała prawda.

Każdy jest w takiej dywizji, na jaką zasługuje, a jeżeli uważa inaczej to gra soloq i stara się wyjść wyżej. Im trudniej jest Ci samemu wycarro'wać swoją drużynę ( bez przypadków skrajnych - afk etc.), tym bliżej jesteś swojego poziomu.

Wszystko pięknie, carrowałem na jungli/adc i co? Dzięki mojego winstreakowi sięgającemu jakieś kilka dni temu ok 10 gier zaczęło mi dobierać afków/trolli/leaverów i tak się skończył mój winstreak. I sądzę że zasługuję na platynę no ale cóż, nic nie poradzę, w końcu lidż of ledżends to gra drużynowa

Opublikowano

Niebawem ten temat zamieni się w fabryke spamu, dlatego wolę już zamknąć teraz. To jest gra drużyna, przestań płakać i weź czasami swoje błędy pod uwagę.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...