Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legend of Silkroad , OpenBeta 20.05.2014 !

jagodziarz92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W silka akurat sie gra zajebiście ale na porządnym serverze z małym expem bo można się wczuć w "ten" klimat przemierzając każdy zakątek mapy i wiele lokacji które istnieją w realnym życiu no i jest naprawdę fajnie , może jest bardzo wiele botów w grze ale dla mnie i tak silk będzię najlepszą grą mmorpg :] Legend of Silkroad widziałem bardzo wiele filmików z closed beta i stwierdzam że to nie dla mnie , uważam że to jest porażką i istnym dnem... Tak jak pisałem wyżej , gra jak ten syfiasty metin tylko z lepszą grafa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Obrażasz grę, a nie wiesz nawet ,że jest ona oparta na Jedwabnym Szlaku , co oznacza że miasta tam występujące są też w rzeczywistości ,lul . Wiadomo że Silk jest fajny bo to pierwsza gra o takiej tematyce i zawsze będzie lepsza od innych. Ale SRO już dawno umarł i trzeba zmierzać się z nowymi przygodami . Więc jak chcesz to leć dalej na priwach się męcz , nic z tego nie majac

Opublikowano

W koncu! Mam nadziej, ze im sie uda i nie skonczy jak ISRO! Tzn. Zapchane serwery tylko po to by ludzie premy kupowali, oraz gold farmy ktorych nie banuja :D Pozdro, czekam i bede :D

Dzieki za info!

Opublikowano

Pograłem i zwątpiłem. Tak jak pisałem wcześniej strasznie słaba gra :] Prawie identyczna jak metin tylko z ciut lepsza grafiką i jak  kolega wyżej powiedział " wychodzisz z miasta i zabijasz jakieś pieski jak w metinie" Nie polecam tej gry , nie wiem jak wam ale dla mnie jest to dno i nie podoba mi się ale to tylko moje zdanie :] Już wole grac w silka z botami i gold farmami niż w to :] Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...