Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legend of Silkroad , OpenBeta 20.05.2014 !

jagodziarz92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOS_logo.png
Witam,

W związku z tym ,że 20.05.2014 startują open beta testy do nowej gry zwanej Legend of Silkroad, postanowiłem was wszystkich o tym poinformować. Pomyślałem , iż część osób nie zdaje sobie pewnie sprawy ,że takowa produkcja wychodzi na świat, a fajnie byłoby zobaczyć w 1szych dniach open beta testów znaczne grono Polskich graczy. Dlatego zachęcam was do udziału , niżej umieszczam wam stronkę oraz kilka screenów, filmików z gry!

Potrzebne linki:

Strona Główna gry:

https://los.jcplanet.com/

Link do klienta:

https://los.jcplanet.com/Downloads

Informacje:

Data rozpoczęcia:

20.05.2014 (Wtorek)

Kilka zdjęć:

93WK6pN.jpg

dXdXerz.jpg

10313346_1505861752969387_85098043046304

10379967_1509202802635282_24999408926997

10256896_1509204229301806_51788966690585

Filmiki :

z gry

https://www.youtube.com/watch?v=PH2f0oWU8KM

pvp

https://www.youtube.com/watch?v=aXI1TiXT7ZY

Także zapraszam wszystkich !

Do zobaczenia w grze!

Opublikowano

a jest bot?

eh nie podoba mi sie z silkroad to nie ma nic wspolnego, poza nazwa....

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Grafa niczego sobie napewno zagram:)

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

jeżeli chodzi o grafe to animacja mi sie nie podoba za mało realistyczna. Silkroad online pod względem  animacji jest płynniejsza. 
Wejdę zobaczyć tego legend , może być fajne :)  bo ileż można grać w tą jedną i tą samą grę ! :D

Opublikowano

Juz kilka miechów temu grałem na pierwszej closed becie i cały ten projekt jest do dupy nic nie przypomina silka a ten caly skill system to jakas masakra.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jednak warto dać szansę , jak masz ciągle grać W Silkroada, na tych wszystkich privach ,które i tak upadają po jakimś czasie , to już lepiej zagrać w nową gre i akurat może się spodoba. Ile razy tak miałem ,że gre oceniałem z perspektywy grafiki, ale gdy tylko zagrałem to odrazu inna bajka.

edit.

a btw czy ktoś mowił ,że ta gra będzie w 100% Silkiem? To jest tylko nawiązanie do Jedwanego Szlaku i tyle. Wiadomo ,że gra w której spędziłeś tyle godzin zawszę będzie nie do pokonania.

Opublikowano

kto im dał prawdo do nazwania tak tej gry to ja nie mam pytań...skoki, fikołki, salta, już nie wspomnę o tym dmg..porażka na całej lini

Opublikowano

Powiedz mi ktoś .. jaki email tam działa bo juz 10 wyprobowalem i wiecznie niby zły albo zajety...

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Grałem w pierwszą Opene Bete ktora byla nie wypałem zobaczymy teraz.

Opublikowano

Również uczestniczyłem w closed beta testach i nie polecam, to nie ma nic wspólnego z SRO, nie dorasta do pięt grywalności jak i grafice.

Opublikowano

w ogóle to jest forum Silkroad Online a nie jakiegoś innego gówna :) więc  CLOSED i tyle :) zróbcie osobny temat czy coś.
BTW macie jakiś fajny server priv silka?

Opublikowano
BTW macie jakiś fajny server priv silka?

niestety jak narazie nie ma nic wartego uwagi

Opublikowano

W takim razie nie grajcie, i nie spamujcie w tym dziale, ja to umiescilem tylko dla wiadomosci ludzi , bo moze nie wiedzieli a chcieliby zobaczyc. A Ja z checia sprobuje sobie zagrac , ciagle granie na prywantych serwerach i nic z tego nie miec jest non sensem, te serwery i tak predzej czy pozniej upadaja . Wiec GL . Jak chcecie to grajcie na ISRO/SRO-R skoro takimi fanami jestescie :) A nie na jakis priwach

Opublikowano

W takim razie nie grajcie, i nie spamujcie w tym dziale, ja to umiescilem tylko dla wiadomosci ludzi , bo moze nie wiedzieli a chcieliby zobaczyc. A Ja z checia sprobuje sobie zagrac , ciagle granie na prywantych serwerach i nic z tego nie miec jest non sensem, te serwery i tak predzej czy pozniej upadaja . Wiec GL . Jak chcecie to grajcie na ISRO/SRO-R skoro takimi fanami jestescie :) A nie na jakis priwach

to nie jest prywatny serwer ani silkroad, więc nie wiem czemu to coś nadal tutaj robi.

Opublikowano

@up

Było napisane, że to ma tylko taki tytuł i jest nawiązaniem do Jedwabnego Szlaku a nie dlatego, że to ma być kolejny nudny priv silkroada.

@2up

Nadal "to coś" tutaj robi ponieważ nie ma działu a chyba to jedyny do jakiego można teraz przypisać.

Hmm wygląda ciekawie, kilka rzeczy do poprawienia i powinno być wszystko ok.

Zobaczymy jak wygląda po otwarciu.

Sama krytyka i wy chcecie coś nowego coś świerzego ?

Opublikowano

Nie napisałem tego tematu po to żebyś komentował głupio gre, ludzie graja w jakieś Starcrafty ,Tibie co grafiką przypominają gówno a jednak dają radość więc po co spamujesz jak jeszcze nie grałeś.

Opublikowano

Wyraź opinie dopiero gdy zagrasz :P, Ja sam wiem jaka jest grafika no trudno , ale licze na to,że Gameplay mnie wciągnie, ludzie nowe wyzwania /questy. Gdyby chodziło o grafikę to bym w inne MMORPG grał. A  z racji tego ,że lubie tematyke właśnie tamtych czasów Chińskich / Jedwanbego Szlaku chcę spróbować i polecić także wam . Hejo

Opublikowano

Gameplay to istne gówno, to samo co Metin, wychodzisz z miasteczka, bijesz jakieś pieski....

Jakby ktoś za dużo grał w metina i sobie pomyślał, że może złączyć te dwie gry w jedną....

Śmiech na sali, nie polecam nawet tego ściągać, te skille wyglądają jakby ktoś machał miotłą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...