Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin do kopiowania zaznaczonego terenu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pluginu w którym mógłbym kopiować i wklejać na mape zaznaczony teren. Ktoś powie, że world edit od tego jest... Ale w worldedicie gdy wkleja się jakiś teren występują różne błędy w sensie, że znikają obrazy, często bugują się łóżka i drzwi... Zastanawiałem się czy jest to w ogóle możliwe, żeby wszystko się kopiowało bo jak dotąd nie widziałem takiego pluginu :/ Pomagajcie ;)

Opublikowano

Nie ma takiego pluginu chyba, no chyba że się mylę no ale mam swój serwer i używam tylko WorldEdit a innego nie znam i nie widziałem.....

Opublikowano

Nie ma takiego pluginu chyba, no chyba że się mylę no ale mam swój serwer i używam tylko WorldEdit a innego nie znam i nie widziałem.....

Dzięki za odpowiedź Mielonka ;)

Widziałem, że jest tutaj dosyć spora ilość osób która pisze pluginy. Może niech oni powiedzą dwa słowa o tym czy jest to w ogóle możliwe.

Opublikowano

Jest to plugin world edit i komenda //copy albo //cut :) ( inaczej jest to nie możliwe .)

Jestem jaki jestem akceptujesz albo spie******

Opublikowano

Jest to plugin world edit i komenda //copy albo //cut :) ( inaczej jest to nie możliwe .)

Napisałem przecież, że world edit nie spełnia moich oczekiwań, że nie kopiuje obrazów, buguje drzwi i łóżka...

Opublikowano

Szukam pluginu w którym mógłbym kopiować i wklejać na mape zaznaczony teren. Ktoś powie, że world edit od tego jest... Ale w worldedicie gdy wkleja się jakiś teren występują różne błędy w sensie, że znikają obrazy, często bugują się łóżka i drzwi... Zastanawiałem się czy jest to w ogóle możliwe, żeby wszystko się kopiowało bo jak dotąd nie widziałem takiego pluginu :/ Pomagajcie ;)

WorldEdit. Jedna możliwość kopiowania "in-game".

Jeżeli nie chcesz żeby się bugowało to użyj MCEdita.

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

WorldEdit. Jedna możliwość kopiowania "in-game".

Jeżeli nie chcesz żeby się bugowało to użyj MCEdita.

Czyli jak skopiuje coś mceditem to wszystkie obrazy/drzwi będą na miejscu nawet jak będę obracać to co chce wkleić?

Opublikowano

Zapamiętaj gdzie masz obrazy i sam postaw, przecież to nie problem.

Zamiast pisać nie wiadomo co o WE to należy pamiętać że to jest RACZEJ jedyny wciąż rozwijany plugin na edycję świata wa grze :)

b_560_95_2.png

Opublikowano

Zapamiętaj gdzie masz obrazy i sam postaw, przecież to nie problem.

Zamiast pisać nie wiadomo co o WE to należy pamiętać że to jest RACZEJ jedyny wciąż rozwijany plugin na edycję świata wa grze :)

W przypadku kopiowania schematów domków w których jest 10+ obrazów w każdym trochę długo zajmuje stawianie obrazów na nowo.

EDIT

Jeżeli mam postawione bloki ze zmienionym metadata czyli na przykład 5:11 (zmienione metadata desek) to czy mcedit zamieni mi ten blok na zwykły blok o id 5 czy zostanie id 5:11?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...