Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Alistria.eu ---> najlepszy debiut

Pstryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<3 tylko ze nawalam <3 easy. kooknij se o 24 av2/av1 metki, moze bede tam C:

O czym ty pierdolisz?

z mojej strony wyglda to tak jakbyś chciał tylko hejtować bezpodstawnie serwer w tym poscie.

Alistria bardzo dobry serwer. na +

54010287442563618639.png

Opublikowano

Up. Server super, a nie wiem po co hs skoro. W 2 min kamera walczyłem

bb68.png

Opublikowano

Up. Server super, a nie wiem po co hs skoro. W 2 min kamera walczyłem

Fajnie posty nabijasz :) 

PS: Co do serwera polecam i powiem tyle nie zniechęcajcie się słowami innych bo zauważyłem że w grze wiele osób pisze o upadku którego nie ma :)

Opublikowano

Fajnie posty nabijasz :)

PS: Co do serwera polecam i powiem tyle nie zniechęcajcie się słowami innych bo zauważyłem że w grze wiele osób pisze o upadku którego nie ma :)

problem ze nqvijqm posty mówiąc prawde

bb68.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam mimo małej ilości online administracja go nie wyłącza i nie olewa.

@UP Pokaż filmik ciekawe skąd ci wlazło na modzie skoro porty zablokowane jak i każdy proces podłączony do klienta wywala błąd, kłamstwo nie popłaca. 

Opublikowano

Bez dowodów tylko nabijasz sobie posty i taka jest prawda ;)

PS: Co do serwera polecam tak jak up mimo małej ilości graczy gra się dosyć fajnie ;)

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam mimo małej ilości online administracja go nie wyłącza i nie olewa.

@UP Pokaż filmik ciekawe skąd ci wlazło na modzie skoro porty zablokowane jak i każdy proces podłączony do klienta wywala błąd, kłamstwo nie popłaca. 

a to policja ze musze udowadniac? nci nie musze :) i nei nazekam bo fajnie sie gran ka maerze

bb68.png

Opublikowano

Biedaku z tych nerwów aż ci literki się przestawiają fantazja <3. Za cienki bolek jesteś aby grać na modzie.

64562221938.png

Opublikowano

a to policja ze musze udowadniac? nci nie musze :) i nei nazekam bo fajnie sie gran ka maerze

brak argumentów i zdenerwowanie wyczuwam w tym poście :) daj dowód to wtedy pogadamy teraz jedynie nabijasz posty

btw. zapraszam na serie konkursów na forum serwera ;)

Opublikowano

brak argumentów i zdenerwowanie wyczuwam w tym poście :) daj dowód to wtedy pogadamy teraz jedynie nabijasz posty

btw. zapraszam na serie konkursów na forum serwera ;)

tag tag

Biedaku z tych nerwów aż ci literki się przestawiają fantazja <3. Za cienki bolek jesteś aby grać na modzie.

no fidzisz. rzycie

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...