Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Alistria.eu ---> najlepszy debiut

Pstryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zachęcam graczy do wypowiadania się na temat tego serwera bo mimo niedociągnieć moge stwierdzić że to jest serwer na którym pierwszy raz od wielu wielu lat dobrze mi się gra !

Zachęcam do wypowiedzi i do zapoznania się z serwerem alistira.eu

SZUKASZ MEDIUM SERWA - wystarczy sprawdzić a zostaniesz na długo :)

pomożemy adminom go pokazać?

ma potencjał, fajne eq, dobry system ulepszeń :)

Opublikowano

Wystarczylo powiazanie z forgame aby zniechecic sie do niego.

ForGame jest dobrą serwerownią która przynajmniej coś osiągneła...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

ForGame jest dobrą serwerownią która przynajmniej coś osiągneła...

Bardzo dużo osiągnęli.

- Wystarczyło na BMW dla Haya.

- Okradli dotychczas najwięcej osób.

- Stracili zaufanie 3/4 społeczeństwa Metin'a.

- Każdy uważa ich za niedojdy, które same nie potrafią postawić serwera i stawiają na kradzionych plikach.

Dzięki tym osiągnięcia nie mają teraz graczy.

Tak poza tym...

Ty ambrozja jesteś brodzikiem jak chodzi o serwery i twoje zdanie zawsze było / będzie mniej warte od żetona w wózku sklepowym.

24b5car.jpg

Opublikowano

Bardzo dużo osiągnęli.

- Wystarczyło na BMW dla Haya.

- Okradli dotychczas najwięcej osób.

- Stracili zaufanie 3/4 społeczeństwa Metin'a.

- Każdy uważa ich za niedojdy, które same nie potrafią postawić serwera i stawiają na kradzionych plikach.

Dzięki tym osiągnięcia nie mają teraz graczy.

Tak poza tym...

Ty ambrozja jesteś brodzikiem jak chodzi o serwery i twoje zdanie zawsze było / będzie mniej warte od żetona w wózku sklepowym.

Alistria..

- Ich pierwszego clienta (teoden.eu) do dziś nikt nie rozpakował .. ja bym mógł ale go nie posiadam , mniejsza

- Na obecnym serwerze nie działa żaden hack.

- Pierwszy Polski serwer który stoi na src( chyba pierwszy ogółem)

- Nie wiem czy już zrobili , czy jeszcze robią ale mieli postawić u siebie NAT-a ( powodzenia żebyś to zrobił pro-sie)

- Chłopaki forgame/alistria operują strasznie szeroką wiedzą i zasobami.

I nie podlizuje się tym im bo stosunki z nimi mam na średnim poziomie chociaż z haya już wszystkie sprawy wyjaśniłem. A Michałowi nadal wiszę zgrzewkę :p

A i jeszcze forgame miało wiele sukcesów które po prostu zaprzepaścili.. ale Almantia i Triador to były jedne z lepszych serwerów na których było pełno graczy i pełno pieniędzy zarobili , a ty mniej ból dupy dalej bo wasza MPCforum nawet nie ruszy.

Polecam Alistrie chłopaki wiedzą co robią sam był se tak pograł jakby było więcej osób bo w końcu muszę wydać te 350zł w smach co mam z pierwszej edycji.

Polecam serwer w hoj

elo

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Także polecam gram tam od 1 odsłony i tej teraźniejszej mimo małej ilości nadal gra się ciekawie początki były epickie później jakoś zaczęło się psuć ale jeśli zagra wiele graczy to na 100% sytuacja się poprawi. Nic mi nie zostaje napisać jak zachęcenie was do grania na nim oraz wzięcie udziału do konkursów na forum.

Opublikowano

Alistria..

- Ich pierwszego clienta (teoden.eu) do dziś nikt nie rozpakował .. ja bym mógł ale go nie posiadam , mniejsza

- Na obecnym serwerze nie działa żaden hack.

- Pierwszy Polski serwer który stoi na src( chyba pierwszy ogółem)

- Nie wiem czy już zrobili , czy jeszcze robią ale mieli postawić u siebie NAT-a ( powodzenia żebyś to zrobił pro-sie)

- Chłopaki forgame/alistria operują strasznie szeroką wiedzą i zasobami.

I nie podlizuje się tym im bo stosunki z nimi mam na średnim poziomie chociaż z haya już wszystkie sprawy wyjaśniłem. A Michałowi nadal wiszę zgrzewkę :P

A i jeszcze forgame miało wiele sukcesów które po prostu zaprzepaścili.. ale Almantia i Triador to były jedne z lepszych serwerów na których było pełno graczy i pełno pieniędzy zarobili , a ty mniej ból dupy dalej bo wasza MPCforum nawet nie ruszy.

Polecam Alistrie chłopaki wiedzą co robią sam był se tak pograł jakby było więcej osób bo w końcu muszę wydać te 350zł w smach co mam z pierwszej edycji.

Polecam serwer w hoj

elo

Serwer stoi na SRC, a eventy ręcznie robią.

Nie jest to pierwszy serwer ogółem, który stoi na SRC.

Tak poza tym, to nie ma co się chwalić, że się na SRC stoi, skoro się nie potrafi jego potencjału wykorzystać.

"Mieli postawić u siebie NAT-a"

Leże i kwiczę, wy to poważnie łykacie wszystko co wam cisną, nawet takie głupoty.

Ty wiesz chociaż co to oznacza?

Z tego co ty napisałeś wynika, że chcą ograniczyć dostęp ludziom z poza ich sieci.

Najprościej mówiąc chcą zrobić serwer hamachi.

No beka koleś, pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz - Chciałeś być mądry, a jak zwykle się ośmieszasz.

Wyszło na to, że już jestem prosem, skoro miałem serwer hamachi korzystający z NAT.

Co do ich zasobów, to mają tylko wiedzę na temat:

"Jak o**rdolić graczy na kilka baniek".

Hmm... Tych sukcesów nie miało forgame tylko Lourt.

Forgame miało dwa swoje serwery, jeden z kradzionych plików bloodego, a drugi z kradzionych plików draenor2.

Jednego i drugiego nie ma.

Nawet jeśli mają dużą wiedzę, to brakuje im charyzmy i uczciwości.

Co do Visterii, to bardzo ciekawa sytuacja jest.

Nigdzie się praktycznie nie reklamujemy, a każdy o tym serwerze wie.

Ludzie nam ufają, bo my nie zmieniamy nicków i mamy osoby bardzo charyzmatyczne, a do tego lubiane.

Uczciwości nam też nie brakuje i ja się pochwale, że jako pierwsi w Polsce postawimy serwer bez przekrętów.

Pozdrawiam i następnym razem wytłumacz mi dlaczego nie ma na alistri graczy skoro jest taka świetna, a wręcz idealna.

24b5car.jpg

Opublikowano

Tak poza tym, to nie ma co się chwalić, że się na SRC stoi, skoro się nie potrafi jego potencjału wykorzystać.

Leże i kwiczę, wy to poważnie łykacie wszystko co wam cisną, nawet takie głupoty.

Z tego co ty napisałeś wynika, że chcą ograniczyć dostęp ludziom z poza ich sieci.

No beka koleś, pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz - Chciałeś być mądry, a jak zwykle się ośmieszasz.

Wyszło na to, że już jestem prosem, skoro miałem serwer hamachi korzystający z NAT.

Forgame miało dwa swoje serwery, jeden z kradzionych plików bloodego, a drugi z kradzionych plików draenor2.

Ludzie nam ufają, bo my nie zmieniamy nicków i mamy osoby bardzo charyzmatyczne, a do tego lubiane.

Uczciwości nam też nie brakuje i ja się pochwale, że jako pierwsi w Polsce postawimy serwer bez przekrętów.

Pozdrawiam i następnym razem wytłumacz mi dlaczego nie ma na alistri graczy skoro jest taka świetna, a wręcz idealna.

Ty jesteś pierdolniety jak worek z cementem.. Powiedz mi który serwer stoi na src  i nie ma problemu z chanelami ?

Co do NAT-a to cały czas próbują go zrobić bo gadałem z nimi co niego o tym , i raczej wiem o czym mowie nat to nie jest dobre rozwiązanie przy takich grach pozostaję tutaj zabawa portami no ale zobaczymy jak im to wyjdzie.

I powiedz mi pajacu kiedy oni zmienili nicki ?  Bazyl miał przedtem tylko jeden nick (na G. :) ) I Sado miał nick na (B. :p ) , ale to było długo przed teoden a od  teodena po mimo upadku serwera nie ukrywają się więc przestań gadać głupoty.

MPCforum to gówno i wiedza o tym tylko ludzie którzy mają z ciebie beke. Nie ma się co tutaj rozpisywać.

I biedaku zazdrościsz forgame że zarobiło na metinie ? O tym w tym wszystkich chodzi nie robi się tych serwerów dla przyjemności tylko byle by jak najwięcej z nich ujebać.

Twoja MPCforum nie ruszy , będzie miała dużo problemów i ja już się o to postaram. Bo tylko 15 letni dzieciaku gadasz a nic nie potrafisz twój serwer stoi na 2089 game bo src nawet skompilować nie umiesz a do każdego na tym forum masz pretensje jesteś jakimś pierdolony orkiem czy innym gównem starzy cię chyba z cebuli zrobili.

Jedyna osoba z twojego teamu która jest bardzo w porządku to Paula która zawsze może mnie o wszystko poprosić i postaram się to załatwić , i nie wiem jak ona się znalazła w timie takich przyjebów.

A na alistrze nie ma graczy bo bazyl ma problem z bs-ami jakby odpalili alistrie z lepszą tabelą bonusów + dozwolonym bsem to mają tam 700+ graczy na spokojnie bez większego wisiłku. I drugi błąd to taki że Bazyl za bardzo się kumpluje z mavexem który jak wiadomo jest pizdą nic nie umiejąca która tylko pierdoli głupoty.. Nawet na Graysta im się wjebał i dał im cały dostęp do serwera :)

elo cemencie .

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, jedynie mnie dziwi ilość graczy jak na taki dobry serwer, ale to zapewne przez mierne serwery youtuberów. Dziwi mnie to, że takie syfy mogą mieć 13 edycji bez poprawek a alistria ma drugą gdzie od 1 edycji wiele się zmieniło. Pozatym Matesh ty gówno robisz przy tej Visterii oprócz map, które jak dla mnie są cieńkie, jak i serwer zlepka rzeczy znaleziona na mpc,inforge,epvp i inne zagraniczne fora. Zdania o serwerze nie zmieniam jest to najlepszy medium i nim zostanie choćby wystartowała twoja MPCforum.

Opublikowano

Matesh  dzieciaku  nie dawno lizałeś mi dupsko i prosiłeś o dane Lourta i o sponsoring, chciałeś żebym na swoim TSie ogłosił konkurs na wysyłanie kartek na święta do Lourta bo go nie lubisz, a ja Cie wyśmiałem, pisałeś zjebie że na AListrii ktoś dostał konto z max levelem za kasę o nicku ,, Alchemik,, gdzie [sGM]Stain wcześniej dużo kręcił filmik, że to postać Eventowa i pokazywał jak odbywa się Event. 

Szukasz mizerny małolacie sensacji tam gdzie jej nie ma. Jesteś tak głupi, obłudny i zazdrosny, że musiałem wyłączyć komentarze pod filmikiem

bo żal Ci dupsko ściska o auto którego modelu nawet nie znasz   :) Jeśli myślisz, że żyję z Metina to świadczy to po raz kolejny o Twojej głupocie :) Metina uważam za jedno z moich hobby, a pracę mam zupełnie inną i dzięki niej stać mnie na to czego Ty nigdy nie osiągniesz BO NIE MASZ ROZUMU.  Masz posłuchaj sobie i skończ :) utwór idealnie pasuje do sytuacji  :) 

Nie pozdrawiam Cię i do zobaczenia ! :) Jeszcze Ci się beknie mną! ;)

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Matesh  dzieciaku  nie dawno lizałeś mi dupsko i prosiłeś o dane Lourta i o sponsoring, chciałeś żebym na swoim TSie ogłosił konkurs na wysyłanie kartek na święta do Lourta bo go nie lubisz, a ja Cie wyśmiałem, pisałeś zjebie że na AListrii ktoś dostał konto z max levelem za kasę o nicku ,, Alchemik,, gdzie [sGM]Stain wcześniej dużo kręcił filmik, że to postać Eventowa i pokazywał jak odbywa się Event. 

Szukasz mizerny małolacie sensacji tam gdzie jej nie ma. Jesteś tak głupi, obłudny i zazdrosny, że musiałem wyłączyć komentarze pod filmikiem https://www.youtube.com/watch?v=vNsz_fnF_GY bo żal Ci dupsko ściska o auto którego modelu nawet nie znasz   :) Jeśli myślisz, że żyję z Metina to świadczy to po raz kolejny o Twojej głupocie :) Metina uważam za jedno z moich hobby, a pracę mam zupełnie inną i dzięki niej stać mnie na to czego Ty nigdy nie osiągniesz BO NIE MASZ ROZUMU.  Masz posłuchaj sobie i skończ :) utwór idealnie pasuje do sytuacji  :) 

https://www.youtube.com/watch?v=PUu9-ug4cuc

Nie pozdrawiam Cię i do zobaczenia ! :) Jeszcze Ci się beknie mną! ;)

O sponsoring cie nigdy nie prosiłem ^^

Poprosiłem cie o te dane, a ty mi je za radością wręczyłeś.

"Konkurs na wysyłanie kartek do Lourta, bo go nie lubisz"

Co ty bierzesz? Widzę, że ty w innym świecie żyjesz, skoro u ciebie wysyła się kartki na święta osobom, których się nie lubi.

Co do Alchemika to się zbytnio nie dowiadywałem co i jak, bo dla mnie to ewenement, żeby postać pod event robić.

Wiele SRC majstry na prostym queście się wysypały.

Nawet wam tego questa napisaliśmy i jestem ciekaw czy już z niego korzystacie, jak znajdę czas to wpadnę zobaczyć.

Z tym filmikiem to się dopiero teraz dowiedziałem, ale jakoś mnie nie dziwi, że coś ci tam gryzmolił w komentarzach, skoro do każdego na GG piszesz i się naśmiewasz, że go na takie auto nie stać.

Serwer jak najbardziej polecam, jedynie mnie dziwi ilość graczy jak na taki dobry serwer, ale to zapewne przez mierne serwery youtuberów. Dziwi mnie to, że takie syfy mogą mieć 13 edycji bez poprawek a alistria ma drugą gdzie od 1 edycji wiele się zmieniło. Pozatym Matesh ty gówno robisz przy tej Visterii oprócz map, które jak dla mnie są cieńkie, jak i serwer zlepka rzeczy znaleziona na mpc,inforge,epvp i inne zagraniczne fora. Zdania o serwerze nie zmieniam jest to najlepszy medium i nim zostanie choćby wystartowała twoja MPCforum.

Mnie ta ilość graczy wcale nie dziwi - Forgame już sobie wypracowało opinie i choćby na rękach stawali, to nigdy nie będą mieli graczy.

Przy Visterii robię cały projekt, mapy i pomagam technikowi. Tak czy inaczej każdy słaby system będziesz mógł zarzucić mi, nie mu.

Pamiętaj, że serwer może być dobry, a o sukcesie serwera decyduje administracja, skoro oni nie potrafią ściągnąć graczy na swój serwer, to kto za nich to zrobi?

Ty jesteś pierdolniety jak worek z cementem.. Powiedz mi który serwer stoi na src  i nie ma problemu z chanelami ?

Co do NAT-a to cały czas próbują go zrobić bo gadałem z nimi co niego o tym , i raczej wiem o czym mowie nat to nie jest dobre rozwiązanie przy takich grach pozostaję tutaj zabawa portami no ale zobaczymy jak im to wyjdzie.

I powiedz mi pajacu kiedy oni zmienili nicki ?  Bazyl miał przedtem tylko jeden nick (na G. :) ) I Sado miał nick na (B. :P ) , ale to było długo przed teoden a od  teodena po mimo upadku serwera nie ukrywają się więc przestań gadać głupoty.

MPCforum to gówno i wiedza o tym tylko ludzie którzy mają z ciebie beke. Nie ma się co tutaj rozpisywać.

I biedaku zazdrościsz forgame że zarobiło na metinie ? O tym w tym wszystkich chodzi nie robi się tych serwerów dla przyjemności tylko byle by jak najwięcej z nich ujebać.

Twoja MPCforum nie ruszy , będzie miała dużo problemów i ja już się o to postaram. Bo tylko 15 letni dzieciaku gadasz a nic nie potrafisz twój serwer stoi na 2089 game bo src nawet skompilować nie umiesz a do każdego na tym forum masz pretensje jesteś jakimś pierdolony orkiem czy innym gównem starzy cię chyba z cebuli zrobili.

Jedyna osoba z twojego teamu która jest bardzo w porządku to Paula która zawsze może mnie o wszystko poprosić i postaram się to załatwić , i nie wiem jak ona się znalazła w timie takich przyjebów.

A na alistrze nie ma graczy bo bazyl ma problem z bs-ami jakby odpalili alistrie z lepszą tabelą bonusów + dozwolonym bsem to mają tam 700+ graczy na spokojnie bez większego wisiłku. I drugi błąd to taki że Bazyl za bardzo się kumpluje z mavexem który jak wiadomo jest pizdą nic nie umiejąca która tylko pierdoli głupoty.. Nawet na Graysta im się wjebał i dał im cały dostęp do serwera :)

elo cemencie .

Zrozum, że NAT to po prostu sieć prywatna np. hamachi - kogo ci ja mam zawołać, żeby to do ciebie dotarło.

Co do mojej biedy, to nie jestem biedny i nie musisz się o mnie martwić.

Twoja MPCforum nie ruszy , będzie miała dużo problemów i ja już się o to postaram.

Ja to myślałem, że rozmawiamy tutaj o Alistrii, a wy ciągle "MPCforum to" / "MPCforum tamto".

Tak poza tym permik za grożeniem atakami na serwer, panu już podziękujemy.

Who is next?

Dobra ja tam już kończę dyskusje z wami.

Ja tylko napisałem jaka jest prawda, bo i jak inaczej wytłumaczycie brak graczy, skoro sam Haya się chwalił, ze duże pieniądze w reklamę ładował.

Oceniłem serwer po ilości graczy i tyle, z moją opinia nie musicie się zgadzać, każdy ForGame zna i raczej mało osób ich lubi.

Hejtu sobie narobili, jak serwer na klonie plików Dr2 stawiali i im do teraz zostało.

Przy Alistrii podpali mi, kiedy się podpisali pod darmowym intrem mojego znajomego, od którego ja intro też biorę, ale płatnie, bo mi nie szkoda 15$ na intro i nie muszę się podpisywać pod czymś co nie należy do mnie - Wcześniej nic im nie pisałem nigdzie, a nawet z Haya miałem przyzwoite stosunki, jak napisałem w prezentacji, że pod intro się nielegalnie podpisują, to Haya do mnie napisał z wielkim oburzeniem czemu mu uwagę zwracam jak kradnie, ot całe kłótnie - Haya nie chciał gadać normalnie, tylko od razu z mordą, poczuł się trochę jak bóg internetu, ale mu nie wyszło, no szkoda.

Ps. Przyznam, że zły temat do takich dyskusji wybrałem.

Niech ktoś stworzy [Dyskusje]Forgame - Będzie bardziej adekwatnie, bo ja z Alistria nie bardzo wojuje odkąd BombWork nam stronę poprawił i przestał się ukrywać.

@Edit & Down

Ja nie jestem hakerem.

Nigdy żadnego serwera nie atakowałem i nie mam takiego zamiaru.

W takim razie gratuluje wam, że byliście pierwszym serwerem, który powstał na source.

Ja za to będę robił przy pierwszym serwerze bez przekrętów.

Co do wojowania z tobą i twoimi paziami zobaczymy jaki wy dacie popis.

Idealne podsumowanie, poczekamy i zobaczymy.

24b5car.jpg

Opublikowano

Hahahahhaha "Zrozum, że NAT to po prostu sieć prywatna np. hamachi - kogo ci ja mam zawołać, żeby to do ciebie dotarło." i tu potwierdziłeś swoją biedę umysłową

Każdy serwer stojący na serwerach forgame będzie stał za natem z prostej przyczyny aby utrudnić życie takim kiepom jak matesh i inni pro hakery i z wygody którą rozwiązanie dostarcza. Beka w chuj trzeba być serio pojebany na mózg aby pisać takie głupoty nie mając pojęcia o tym. Wyobraź sobie że Alistria.eu był jednak pierwszym serwerem wydanym na kodzie źródłowym w Polsce. Co do wojowania z tobą i twoimi paziami zobaczymy jaki wy dacie popis. Reasumując jesteście w chuj za cienkie bolki aby w jakiś sposób zaszkodzić mi i innym kompanom z placu forgame.

64562221938.png

Opublikowano

O sponsoring cie nigdy nie prosiłem ^^

Poprosiłem cie o te dane, a ty mi je za radością wręczyłeś.

"Konkurs na wysyłanie kartek do Lourta, bo go nie lubisz"

Co ty bierzesz? Widzę, że ty w innym świecie żyjesz, skoro u ciebie wysyła się kartki na święta osobom, których się nie lubi.

Co do Alchemika to się zbytnio nie dowiadywałem co i jak, bo dla mnie to ewenement, żeby postać pod event robić.

Wiele SRC majstry na prostym queście się wysypały.

Nawet wam tego questa napisaliśmy i jestem ciekaw czy już z niego korzystacie, jak znajdę czas to wpadnę zobaczyć.

Z tym filmikiem to się dopiero teraz dowiedziałem, ale jakoś mnie nie dziwi, że coś ci tam gryzmolił w komentarzach, skoro do każdego na GG piszesz i się naśmiewasz, że go na takie auto nie stać.

Mnie ta ilość graczy wcale nie dziwi - Forgame już sobie wypracowało opinie i choćby na rękach stawali, to nigdy nie będą mieli graczy.

Przy Visterii robię cały projekt, mapy i pomagam technikowi. Tak czy inaczej każdy słaby system będziesz mógł zarzucić mi, nie mu.

Pamiętaj, że serwer może być dobry, a o sukcesie serwera decyduje administracja, skoro oni nie potrafią ściągnąć graczy na swój serwer, to kto za nich to zrobi?

Zrozum, że NAT to po prostu sieć prywatna np. hamachi - kogo ci ja mam zawołać, żeby to do ciebie dotarło.

Co do mojej biedy, to nie jestem biedny i nie musisz się o mnie martwić.

Twoja MPCforum nie ruszy , będzie miała dużo problemów i ja już się o to postaram.

Ja to myślałem, że rozmawiamy tutaj o Alistrii, a wy ciągle "MPCforum to" / "MPCforum tamto".

Tak poza tym permik za grożeniem atakami na serwer, panu już podziękujemy.

Who is next?

Dobra ja tam już kończę dyskusje z wami.

Ja tylko napisałem jaka jest prawda, bo i jak inaczej wytłumaczycie brak graczy, skoro sam Haya się chwalił, ze duże pieniądze w reklamę ładował.

Oceniłem serwer po ilości graczy i tyle, z moją opinia nie musicie się zgadzać, każdy ForGame zna i raczej mało osób ich lubi.

Hejtu sobie narobili, jak serwer na klonie plików Dr2 stawiali i im do teraz zostało.

Przy Alistrii podpali mi, kiedy się podpisali pod darmowym intrem mojego znajomego, od którego ja intro też biorę, ale płatnie, bo mi nie szkoda 15$ na intro i nie muszę się podpisywać pod czymś co nie należy do mnie - Wcześniej nic im nie pisałem nigdzie, a nawet z Haya miałem przyzwoite stosunki, jak napisałem w prezentacji, że pod intro się nielegalnie podpisują, to Haya do mnie napisał z wielkim oburzeniem czemu mu uwagę zwracam jak kradnie, ot całe kłótnie - Haya nie chciał gadać normalnie, tylko od razu z mordą, poczuł się trochę jak bóg internetu, ale mu nie wyszło, no szkoda.

\

Za to ja za każdym razem gdy lizałeś mi i chłopakom z 4G DUPĘ mieliśmy z Ciebie i MAMY dobry ubaw:)  A NIE PRZYZWOITE STOSUNKI ;D  widać wcześnie zrozumiałeś, że nasz kontakt to tylko śmiech na sali :)

Szczególnie jak wymyślasz sobie historie, raz jak wchodzisz mówisz ze jesteś ochroniarzem, drugi raz ze kebaby sprzedajesz na targu :D Potem się żalisz, że ktoś tam wstawił twoje zdjęcie na Wiocha.pl...

Naprawdę gówno mnie to interesuje i Twoje życiowe problemy,  przykro mi że masz trudne dzieciństwo ale sorry wcale mi cie nie żal.

I nie pier*** że dałem Ci dane Lourta, bo ich nie mam a nawet gdybym miał to byś ich nie dostał. 

Czy ty nie widzisz, że każdy z Ciebie drwi? Jesteś pośmiewiskiem, do niczego nie doszedłeś i nie dojdziesz.

A TO DOWODY ŻE CHCIAŁEŚ MU WYSYŁAĆ WYBACZ NIE KARTKI ŚWIĄTECZNE TYLKO POCZTÓWKI I TRUŁEŚ MI O TO DUPĘ A JA JAK ZWYKLE LAŁEM NA CIEBIE SYNU:

http://screenshooter.net/0425644/efrteff

http://screenshooter.net/0425644/eidjrqd

http://screenshooter.net/0425644/bxpejcm

PRAWDA JEST KRÓTKA I JEDNA, JESTEŚ BEZWARTOŚCIOWYM DZIECIAKIEM, KTÓRY ŁŻE JAK PIES,

CHCIAŁEŚ DOJŚĆ DO TEAMU LOURTA, WYRZUCIŁ CIĘ NA ZBITY PYSK TO MU ZACZĄŁEŚ DUPĘ SMAROWAĆ I WYMYŚLAĆ BAJKI

PRÓBOWAŁEŚ SWOICH DAREMNYCH SIŁ U NAS A MY Z CIEBIE DRWILIŚMY CHOCIAŻ Z UPOŚLEDZANEGO DZIECKA NIE WYPADA ALE JESTEŚ WYJĄTKIEM TO TERAZ WYPUSZCZASZ LUDZI NA NAS.

WEŹ TAM JESZCZE ZAŁÓŻ Z 10 MULTI KONT I HEJTUJ NAS, I WYSYŁAJ SWOIM KOLEGA Z GIMBAZY

DO ZOBACZENIA WKRÓTCE.

Opublikowano

Za to ja za każdym razem gdy lizałeś mi i chłopakom z 4G DUPĘ mieliśmy z Ciebie i MAMY dobry ubaw:)  A NIE PRZYZWOITE STOSUNKI ;D  widać wcześnie zrozumiałeś, że nasz kontakt to tylko śmiech na sali :)

Szczególnie jak wymyślasz sobie historie, raz jak wchodzisz mówisz ze jesteś ochroniarzem, drugi raz ze kebaby sprzedajesz na targu :D Potem się żalisz, że ktoś tam wstawił twoje zdjęcie na Wiocha.pl...

Naprawdę gówno mnie to interesuje i Twoje życiowe problemy,  przykro mi że masz trudne dzieciństwo ale sorry wcale mi cie nie żal.

I nie pier*** że dałem Ci dane Lourta, bo ich nie mam a nawet gdybym miał to byś ich nie dostał. 

Czy ty nie widzisz, że każdy z Ciebie drwi? Jesteś pośmiewiskiem, do niczego nie doszedłeś i nie dojdziesz.

A TO DOWODY ŻE CHCIAŁEŚ MU WYSYŁAĆ WYBACZ NIE KARTKI ŚWIĄTECZNE TYLKO POCZTÓWKI I TRUŁEŚ MI O TO DUPĘ A JA JAK ZWYKLE LAŁEM NA CIEBIE SYNU:

http://screenshooter.net/0425644/efrteff
http://screenshooter.net/0425644/eidjrqd
http://screenshooter.net/0425644/bxpejcm

PRAWDA JEST KRÓTKA I JEDNA, JESTEŚ BEZWARTOŚCIOWYM DZIECIAKIEM, KTÓRY ŁŻE JAK PIES,

CHCIAŁEŚ DOJŚĆ DO TEAMU LOURTA, WYRZUCIŁ CIĘ NA ZBITY PYSK TO MU ZACZĄŁEŚ DUPĘ SMAROWAĆ I WYMYŚLAĆ BAJKI

PRÓBOWAŁEŚ SWOICH DAREMNYCH SIŁ U NAS A MY Z CIEBIE DRWILIŚMY CHOCIAŻ Z UPOŚLEDZANEGO DZIECKA NIE WYPADA ALE JESTEŚ WYJĄTKIEM TO TERAZ WYPUSZCZASZ LUDZI NA NAS.

WEŹ TAM JESZCZE ZAŁÓŻ Z 10 MULTI KONT I HEJTUJ NAS, I WYSYŁAJ SWOIM KOLEGA Z GIMBAZY

DO ZOBACZENIA WKRÓTCE.

Jako iż doszło do wstawiania archiwum rozmów, to i ja z tego przywileju skorzystam.

Nie chciałem wstawiać prywatnych rozmów jako pierwszy, bo śmieciowe zagranie adekwatne do twojej osoby.

Nigdy nie opowiadałem wam żadnych historii o mnie.

To zdjęcie na wiocha, to akurat prawda i do teraz ono tam jest, a ja mam z tego bekę.

Dowód na to, że dałeś mi dane Lourta mam, oczywiście w postaci archiwum na GG.

Poprosiłem cie o nie, bo były mi potrzebne do skontaktowania się z jego ojcem, który nie trawi jego serwerów.

Co do dawania danych osobowych, to jesteście 50/50, bo on dawał mi twoje dane i cisnął z ciebie bekę, a ty mi jego.

Trafiłem w środek konfliktu, do ForGame chciałem wejść w momencie jak miała powstać Almantia, nigdy więcej nie próbowałem się tam dostawać, tak samo nie planowałem tego z Heliumem i Lourt dobrze o tym wie.

Chciałem mu wysłać pocztówki z znajomymi.

Sam pomysł zaproponowała mi gildia, oczywiście nerwy nam przeszły i olaliśmy ten pomysł.

Co do eventu na TS'ie na wysyłanie kartek, to znowu kłamiesz.

Prosiłem cie o miejsce na waszym evencie "Mania Wkręcania", bo chciałem zadzwonić do ojca Henryka i uważałem, że z tego by była niezła beka - Baa, nawet nie prosiłem tylko zaproponowałem.

kn-vsxxpihgujncrgfnqvmz.jpg

Teraz przejdźmy do kolejnej kwestii.

Napisałeś, że chciałem, żebyś nas finansowo wspierał.

Powiem ci, że nie bardzo podczas naszej kłótni ty to zaproponowałeś, a ja ci napisałem co myślę o współpracy z tobą.

Twoich pieniędzy nie potrzebujemy i nigdy nie potrzebowaliśmy.

kk-drnokllqdgfbbdjbdbzq.jpg

Pora poruszyć temat bajkopisarstwa.

Oskarżasz mnie o to, kiedy ja cie nigdy jeszcze nie okłamałem.

A ty puszczałeś ciągle bajki tego typu.

li-lfuypmitralzjfwpwaxv.jpg

ju-ypetzosirncwtmuhklnu.jpg

Na koniec przejdźmy do ostatniej naszej rozmowy kiedy się pokłóciliśmy - Ta rozmowa świetnie ukazuje twoją osobę, zachowanie i kulturę.

Akcja dzieje się po tym, jak Stain przypisał sobie prawa autorskie do darmowej templatki od Ravena.

Wielkie oburzenie Hayi o to, że zwróciłem im uwagę, że przywłaszczyli sobie cudzą prace.

Zamiast się dogadać pokazał jaki jest na prawde i co robi z ludźmi, kiedy się mu coś nie podoba.

Z Iguana, Lourtem i Rafau zostałem na neutralnych stosunkach po tej rozmowie z Haya - Nagle mnie oświeciło czemu odeszli z FG.

ko-ycrvhxtuffqdtrcamnsm.jpg

jr-ehjcsqwoqkusfhxthlvn.jpg

yv-ciwcjnwllrhyzdchvslj.jpg

aa-kslsfueocvuuzzccfkoe.jpg

ud-ycsxvbfbmhidgmqbyisc.jpg

Zaczyna się mega bulwers Haya i groźby dot. pobicia.

cn-jvpwugvtbcrtuixpayue.jpg

fh-twaenxmvhsdunjzjbxno.jpg

Haya stwierdził, że nie ma nulleda co było widać gołym okiem (Przepiszcie sobie linki z rozmowy).

Wysłałem mu wtedy screena udowadniającego, że my mamy licencje IPB i zaczął się jego lans na hajs.

bl-vgwdbvinyhggmshpcdsz.jpg

Teraz sami widzicie kim tak naprawdę jest Haya i co jest w stanie zrobić, żeby zniszczyć drugiego człowieka.

Ja zawsze szanowałem czyjąś prace i każdy dobrze o tym wie.

Wiele złego można o mnie powiedzieć, ale nigdy nie popierałem okradania kogo kolwiek i jestem w stanie zwrócić na to uwagę nawet "koledze".

Nigdy też nie atakowałem żadnego serwera i nie mam takiego zamiaru, więc moją szkodliwość jak chodzi o serwery można ocenić na 0/10.

Haya szkodził serwerom, bo zazdrościł, że większości się lepiej wiedzie.

Nie ma co ukrywać ForGame wybiło się na Loutrze i jego serwerach, teraz kiedy go u nich nie ma, to serwery mają po 100 graczy w godzinach szczytu.

Na koniec tobie coś Haya napisze...

A mianowicie, niepotrzebnie zacząłeś wstawiać archiwa prywatnych rozmów na forum publiczne.

Chciałeś tym zabłysnąć, ale to ludzie ocenia czy ci to wyszło.

Wstaw jeszcze jeden fragment archiwum, a obiecuje ci, że ja wstawię wszystkie nasze rozmowy od początku do końca, a tym sobie tylko wrogów narobisz.

Nie raz się chwaliłeś atakami na serwery - Mam nadzieje, że pamiętasz.

A, byłbym zapomniał.

Z biegiem czasu patrze na moją kłótnie z Lourtem i tą "wojnę", ja robiłem nie fajne rzeczy, oni też robili nie fajne rzeczy.

Powiem wam, że się wstydzę tego co robiliśmy w tamtym okresie.

Więc przepraszam Lourta i całą ekipę Heliuma za to co robiłem, my już się dogadaliśmy poprzez Iguane, ale wole żeby każdy wiedział, że z nimi nie mam już na pieńku - Kolegami tak jak dawniej na pewno nie będziemy, ale w drogę sobie wchodzić nie będziemy, przynajmniej ja im.

^--- Tu masz Haya przykład dyplomacji i charyzmy, tobie zawsze brakowało jednego i drugiego.

Nigdy nie umiałeś przyznać komuś racji, wziąć czegoś na klatę, albo przeprosić.

Pozdrawiam wszystkich i obiecuje, że już będę "grzeczny".

Z tobą Haya też już kłótnie kończę, zastosujmy się lepiej do podsumowania od IceShiva:

Co do wojowania z tobą i twoimi paziami zobaczymy jaki wy dacie popis.

MPCforum wystartuje to będziesz się mścił, a na razie lepiej zajmij się Alistria i zachęcaniem ludzi do serwera.

Tą kłótnia na pewno ich nie zachęcisz.

~ Matesh

@Edit

Zaczęło się grożenie sądami, prawnikami, policją, wojskiem, CBŚ i prokuratura.

Haya, nie nasyłaj na mnie swoich ludzi, bo ja się nie przestraszę prawa w momencie kiedy mam czyste ręce.

Przyjedzie prokurator do mnie, to mu zaparzę kawy, dam ciasta i dopiero będziemy gadać o stronie prawnej.

Masz prawo do pierwszego ruchu - Powodzonka!

24b5car.jpg

Opublikowano

WSTAWIAJ CO CHCESZ ;) JA NIE MAM NIC DO UKRYCIA, DLA MNIE JESTEŚ BYŁEŚ I BĘDZIESZ ZAWSZE DZIECKIEM Z URAŻONYM EGO, ZAZDROSNYM I ZAWIŁYM.

POKAZ TE SS GDZIE DAWAŁEM CI DANE LOURTA BO JAKOŚ ICH NIE WIDZĘ.

http://screenshooter.net/0425644/ylevhtl

TU nawet piszesz zeby dzownić do jego ojca to pokaz dalsza rozmowę bo widać już na niej ze pisałem ci ze nie mam numeru :)

SAM SIĘ POGRĄŻASZ :)

I tak jak powiedziałem niedługo Ci się mną mocno odbije ;)

Opublikowano

Troche śmieszy mnie to stwierdzenie - stawiane na kradzionych plikach.

Teoretycznie każdy 'priv' ma kradzione pliki. Myślę, że rozumiecie... 

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Troche śmieszy mnie to stwierdzenie - stawiane na kradzionych plikach.

Teoretycznie każdy 'priv' ma kradzione pliki. Myślę, że rozumiecie...

Ale fg kradlo gotowe projekty.Palcem nie kiwneli.

Serwera nie polecam.40 online - ta liczba o czyms swiadczy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ale fg kradlo gotowe projekty.Palcem nie kiwneli.

Serwera nie polecam.40 online - ta liczba o czyms swiadczy.

Nie znasz sytuacji a się  wypowiadasz :) Był tylko jeden taki incydent i to po to aby zrobić jednej osobie na złość :) Nigdy nikt od nas nie zaczął 1st. Zauważ, że teraz jakoś nie masz sensacji bo co nie którzy wiedzą, że nie mają co zaczynać wojen.

Alistria jest pierwszym serwerem postawionym na source :) To też świadczy dobrze o chłopkach chyba, że stwierdzisz, że ukradli komuś projekt xD

Nie gra dużo osób bo start nie wyszedł tak jak miał wyjść :) a serwer jest naprawdę dobry, bez najmniejszych problemów , lagów czy większych bugów działą cały czas ;) To tez o czymś świadczy 

Opublikowano

Serwer jeżeli chodzi o stronę techniczną jest naprawdę w dobrych rękach. Jeżeli zaś chodzi o ForGame to cóż, nawet jak mieli kilka incydentów to chyba czas wielki aby to się zmieniło.

Sam serwer polecam, naprawdę jest w dobrych rękach od strony technicznej [[ sado fajny głos ^^]]

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

I powiedz mi pajacu kiedy oni zmienili nicki ?  Bazyl miał przedtem tylko jeden nick (na G. :) ) I Sado miał nick na (B. :P ) , ale to było długo przed teoden a od  teodena po mimo upadku serwera nie ukrywają się więc przestań gadać głupoty.

elo cemencie .

Chłopcze zejdź ze mnie bo kurwa w metina nie gram a jak gram to wbijam 30lvl i mi się nudzi tak więc ode mnie możesz się odpierdo**ć, elo

Top@ Alistria jest jednym z lepszych serwerów miała/ma wiele rzeczy których nie ma żaden inny serw + te zabezpieczenia

Opublikowano

Chłopcze zejdź ze mnie bo kurwa w metina nie gram a jak gram to wbijam 30lvl i mi się nudzi tak więc ode mnie możesz się odpierdo**ć, elo

Top@ Alistria jest jednym z lepszych serwerów miała/ma wiele rzeczy których nie ma żaden inny serw + te zabezpieczenia

epickie zabezpieczenia skoro ja juz 2 tyg. nakuhwiam na kamerze C:

bb68.png

Opublikowano

@up Chciałabyś <3

<3 tylko ze nawalam <3 easy. kooknij se o 24 av2/av1 metki, moze bede tam C:

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...