Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia i itemki

Sality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mam clienta PLa z 2k11r i SF12, do tego pliki kamera z 

cheats4metin.tk

Jednak nie widzę połowy itemków.

Macie jakiś sposób? :/

Opublikowano

Dałem moda z serverinfo, item_proto oraz item_list, którego sam nie potrafiłeś zdobyć. Te pliki sprawiają, że masz wszystko w modzie (nazwy nowych itemów) a nie masz tylko ikonek. Dodanie tych ikon (dowolnych, mogą być własne, które nie pokrywają się z serwerowymi) to rzecz tak banalnie prosta, że nie zrobiłem tego żebyś mógł się wykazać, wystarczy postudiować tuty na tym forum. Jeśli uważasz, że powinienem wszystko jak leci udostępniać za frajer, bo jak stwierdziłeś w prywatnej rozmowie "potrafię to zrobić" to niestety Cię rozczaruje :P Za dużo osób tutaj siedzi i czeka na gotowe, a czasem nawet wręcz żąda czegoś, a samemu nic nie wnosi na to forum ;]

Opublikowano

Dałem moda z serverinfo, item_proto oraz item_list, którego sam nie potrafiłeś zdobyć. Te pliki sprawiają, że masz wszystko w modzie (nazwy nowych itemów) a nie masz tylko ikonek. Dodanie tych ikon (dowolnych, mogą być własne, które nie pokrywają się z serwerowymi) to rzecz tak banalnie prosta, że nie zrobiłem tego żebyś mógł się wykazać, wystarczy postudiować tuty na tym forum. Jeśli uważasz, że powinienem wszystko jak leci udostępniać za frajer, bo jak stwierdziłeś w prywatnej rozmowie "potrafię to zrobić" to niestety Cię rozczaruje :P Za dużo osób tutaj siedzi i czeka na gotowe, a czasem nawet wręcz żąda czegoś, a samemu nic nie wnosi na to forum ;]

halo, ta rozmowa mnie nie dotyczy, a chciałbym widzieć itemki... a jako że metin jest darmowy to jakoś nie chce przeznaczć pieniędzy, które mogę wydać chociażby na sok...

więc jeśli ktoś byłby tak uprzejmy to prosiłbym chociaż o PW. :)

Opublikowano

Zamieniłem icon.epk i icon.eix z Astilii i wsadziłemdo folderu z PLem

Widzę już dość sporo itemków, ale nadal nie mam wierzchowców. :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...