Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet bez limitu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam internetu bez limitu danych i bez konieczności zakupu w jakimś pakiecie telefonu oraz telewizji. Czy takie coś w ogóle istnieje, bo nie mogę znaleźć. I, żeby miał prędkość na tyle dobrą, aby można było spokojnie oglądać filmy i grać w gry online. Oczywiście wolałbym jakieś zaufane źródła, które już przetestowaliście. Z góry dzięki za pomocne odpowiedzi ;)

Opublikowano

Ja polecam Ci internet Aero2.

W skrócie. Aero2 to w 100% darmowy internet dochodzący do 512 kb/s szybkości.

Pewnie większość osób sobie zada pytanie. Jak może być darmowy internet. Musi być haczyk. Otóż nie! Sam taki internet posiadam i używam go jak skończy mi się transfer w innej sieci.

Aero jest dlatego darmowy ponieważ aby internet mógł wejść na rynek musi być pare lat za darmo. Tak słyszałem. Aero już oferuję dostępność od prawie dwóch lat (nie jestem pewny).

Niestety wadą tego internetu jest to, że co 60 minut internet się rozłącza i trzeba połączyć ponownie. Ale poza tym w większych miejscowościach gdzie są nadajniki chodzi bardzo przyzwoicie. Zasięg możesz sprawdzić na tej stronie :

http://www.aero2.pl/Bezplatny-Internet/Podstawowe-informacje/Zasieg'>http://www.aero2.pl/Bezplatny-Internet/Podstawowe-informacje/Zasieg

Główne informacje gdzie go zamówić na oficjalnej stronie: 

http://www.aero2.pl/

Polecam internet bo można go również używać w telefonie. Ale to już wystarczy sobie poszukać na YT jak połączyć ten internet z telefonem.

Oczywiście, aby połączyć się z internetem musi mieć modem, więc radze się zaopatrzyć w taki modem. Proszę zwrócić uwagę, że nie każdy modem będzie pasować do karty. Wpiszcie sobie w google jaki to trzeba numer modemu. To jest ważne. 

Mam nadzieję, że pomogłem :)

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

No właśnie problem jest taki, że ja mam ten aero2 i chcę z niego zrezygnować, ponieważ szukam internetu na, którym da się oglądać normalnie filmy (najczęściej 4 osoby naraz korzystają więc nie bardzo idzie coś obejrzeć).

Opublikowano

W orange jest błąd i jak przechodzisz na orange free i masz coś na koncie to wpisujesz kod z liona i masz ponoć 5 gb internetu za 1 kod. Koledzy na tym cały czas jadą i im działa

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

UPC

Zajebiście szybki transfer i download polecam ci pakiet do 60mb/s

Nie pamiętam kiedy była przerwa techniczna lub coś w tym stylu

Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...