Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA - Poprawa CV.

Mariannk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IC:

CV:

Imię i Nazwisko: Marcin Tico

Data urodzenia: 1996.02.05

Adres:Nie mam domu.

Telefon:48772

Email:[email protected]

19/07/2005 - 19/07/2008 3 lata stażu w pracy Mechanik.

14/02/2003 - 14/02/2014 Ukończone technikum w Los Santos

Doświadczenie w aff żadne więc jak tego nie pisać to usuń

Języki:

Lekko angielski

Inne

Prawo jazdy zdane B

Zainteresowania

Policja,Fbi , piłka nożna i reszta sportów.

List motywacyjny.

Z ogłoszenia na waszej stronie internetowej o zatrudnieniu Agenta FBI. Poszukuje właśnie takiej pracy. Byłbym bardzo zaszczycony pracować w waszej firmie. Myślę że posiadam odpowiednie

kwalifikacje by podjąć się tej pracy. W trakcie nauki w technikum w Los Santos nabyłem nową wiedzę. Raz byłem przewodniczącym w klasie i pomagałem uczniom się czegoś nauczyć. Umiem pracować w grupie posiadam licencje na broń , prawo jazdy grupy B mogę prowadzić: motory , zwykłe auta oraz ciężarówki również szybko się uczę. Chciałbym wykorzystać to wszystko w pracy z korzyścią dla całego FBI.

Sccreny: Rozmowa z policjantem http://imgur.com/1saZDcp , http://imgur.com/TGtrZoe ,
rozmowa z doktorem: http://speedy.sh/abvEb/sa-mp-032.png

mrucznik-rp.pl/topic/29600-fbi-rekrutacja-academy-of-federal-forces/ Tutaj macie link do tematu z rekrutacją jak możecie poprawcie to żeby lepiej wyglądało dodajcie kolory czy coś takiego.

No więc tak : w liście motywacyjnym nie napisałeś do kogo go kierujesz, nie napisałeś na końcu "Z poważaniem, Marcin Tico" i ogółem nie napisałeś też daty np. Jeśli chodzi dalej o Twoje podanie to nie wrzuciłeś ss'ów do OOC, tylko je napisałeś w IC, a "screen" to pojęcie OOC. Także oddziel to. Ponad to, list motywacyjny jest o tyle słaby, że nie napisałeś nic poza tym, co potrafi normalny cywil. Powinieneś napisać że byłeś w wojsku i z bronią miałeś do czynienia, że chcesz służyć państwu i że chcesz z dumą zajmować się sprawami FBI. Ponad to, Twoje podanie nie jest obrane w żadne kolory, jest szare i ponure. Oprócz tego jeszcze powinieneś dopisać w IC na różowo akcję, że np. idziesz na pocztę i wrzucasz swoje podanie w kopercie do skrzynki | a na końcu podania napisać że np. po wysłaniu podania wychodzisz z poczty i idziesz do sklepu na zakupy.

Jak możecie poprawcie to co tu piszę.

Opublikowano

Nie pisz w CV "lekko angielski" w językach. Na mruczniku w IC posługujemy się angielskimi ale jesteśmy polakami więc piszemy po polsku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...